Dočkáme se někdy hry The Evil Within 3?
i Zdroj: Tango Gameworks
The Evil Within Článek Dočkáme se někdy hry The Evil Within 3?

Dočkáme se někdy hry The Evil Within 3?

David Vondráček

David Vondráček

9. 11. 2023 09:00

Druhý díl vyšel v roce 2017 a ačkoliv sbíral vesměs pozitivní ohlasy, v tom nejdůležitějším se mu tolik nevedlo. Na Steamu se prodalo jen něco málo přes 200 000 kopií, což je přibližně 1/4 toho, co v případě prvního dílu.

Reklama

V prodejích byl tedy druhý díl vyloženě zklamáním. Hráčům zejména vadilo, že druhý díl je víc akční než hororový jako ten první a šlo podle nich o krok zpátky. Přesto práce na dalším díle začaly. Jenže to, co mělo být původně Evil Within se od původní myšlenky natolik odklonilo, že vznikla úplně jiná hra, Ghostwire: Tokyo. Ta si také v prodejích nevedla úplně nejlépe.

Vraťme se ale k Evil Within. Třetí pokračování je už dost možná ve fázi vývoje. Tango Gameworks oficiálně ještě nic nepotvrdilo, ale různé spekulace tvrdí, že by hra mohla vyjít v říjnu příštího roku.

Že na tom možná něco je, se ukázalo ve hře Hi-Fi Rush. O tom jsme už ostatně psali. Na druhou stranu, Hi-Fi Rush vyšlo na začátku roku a od té doby jsme žádné nové informace o hře nedostali.

Jeden z důvodů je možná i ten, že sám zakladatel studia Tango Gameworks, Shinji Mikami, odešel. Důvody, proč se tak stalo, jsme se nedozvěděli.

Nedavno vydané Hi-Fi Rush pravděpodobně láká na The Evil Within 3
i Zdroj: Spite.cz

Nedavno vydané Hi-Fi Rush pravděpodobně láká na The Evil Within 3

Objevil se první teaser k nikdy neoznámenému hororu The Evil Within 3? Pravděpodobně, podívejte na důkaz, který se objevil v…

11. 2. 2023 14:44

Závěrem je třeba říct, že Evil Within ještě poslední slovo neřekl a neodpověděl na všechny otázky z předešlých dílů, pokračování by dávalo smysl. A ačkoliv nic oficiálně potvrzené není, máme důvody se domnívat, že třetí díl minimálně v plánu skutečně je. Nezbývá než čekat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama