darkwebSTREAMER je nový RPG horor, ve kterém streamujeme na dark webu
i Zdroj: We Have Always Lived In The Forest
Novinka darkwebSTREAMER je nový RPG horor, ve kterém streamujeme na dark webu

darkwebSTREAMER je nový RPG horor, ve kterém streamujeme na dark webu

David Vondráček

David Vondráček

14. 4. 2024 15:30

Indie studio We Have Always Lived In The Forest si pro nás chystá skutečně netradiční hru. Co všechno jsme ochotni udělat, abychom se stali dark web streamerem?

Reklama

Dark web je část internetu, která je pro běžného uživatele skrytá. K jejímu prohlížení musíte použít speciální software a znát přesnou adresu, na které je stránka umístěna. Co ale když se na něčem takovém rozhodnete streamovat? To už brzo zjistíme. V této hře se zhostíme role okultního streamera, který balancuje na hraně šílenství a nebojí se ani mrzačení, jen aby potěšil své zvrácené publikum a stal se na dark webu číslem jedna.

Ve hře darkwebSTREAMER bude důležité zejména balancování mezi dovednostmi, penězi, diváky, odběrateli a vztahy. Setkávat se budeme s nespočtem generovaných událostí, NPC, webových stránek, předmětů, entit, historií, příběhů, rituálů a to až do takové šíře, že žádný postup hrou nebude stejný. Samotní NPC pak mají být doslova jedineční. Každý má mít jiný slovník, vyjadřování, názory nebo styl řeči. Zapomenout nesmíte ani na to, že nejste jediní, kdo má stejný cíl, jako my. A protože je naše postava okultní streamer, budeme nakupovat předměty a provádět různé rituály, tím nejen získáte peníze i pozornost vašich diváků, ale dávejte si pozor. S tím přichází i nebezpečné entity a nadpřirozené bytosti, které v našem bytě mohou rozpoutat peklo. Ale žádný strach, existují i rituály a předměty, které nás před touto hrozbou ochrání. 

Dark web nás jednoduše změní, stejně tak sláva, peníze a i entity kolem vás. Vše, s čím se v darkwebSTREAMER setkáte, vás smysluplně změní a je sledováno v našich  dovednostech, statistikách, náladách, vzpomínkách a dalších. Každé rozhodnutí ovlivňuje budoucí rozhodnutí a příležitosti. Otázka zní, jak daleko jsme ochotni zajít, kolik krve a vlastní příčetnosti obětovat, abyste se dostali na vrchol?

“Staňte se okultním streamerem na temném internetu 90. let v tomto hororovém RPG simu. Zažijte plně procedurálně generovaný svět a nekonečné zlověstné příběhy při rozšiřování svého streamu, surfování po webu, provádění rituálů, těžká rozhodnutí, spravování statistik a pokusy přežít svůj stále strašidelnější byt.” Toto si můžete o hře přečíst na stránce Steamu.

darkwebSTREAMER prozatím datum vydání nemá, mluví se ale o druhé polovině letošního roku. Hra je v plánu pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama