Dark and Darker se objevilo na torrentech. Jsou však oficiální přímo od IRONMACE studia
i Zdroj: Ironmace Games Studio
Dark and Darker Novinka Dark and Darker se objevilo na torrentech. Jsou však oficiální přímo od IRONMACE studia

Dark and Darker se objevilo na torrentech. Jsou však oficiální přímo od IRONMACE studia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 4. 2023 14:00

Pamatujete na náš článek, kde jsme se věnovali možnému průšvihu studia Ironmace, které údajně odcizilo zdrojový kód a assety, což nakonec způsobilo odstranění hry z nabídky Steamu? Hru lze nyní "pořídit" přes torrent.

Reklama

Nové studio Ironmace Games, které aktuálně připravuje extrakční hru Dark and Darker řeší jeden velký problém. Vydavatelství Nexon, pod které spadali zakladatelé Ironmace, nařklo tvůrce z odcizení a kopírování z původně připravovaného a následně zrušeného “projektu P3”. Detailněji jsme se tomuto tématu věnovali zde

Kde je pravda, to se v následujících týdnech pokusí zjistit soud a pravní oddělení. Hru nyní nenajdeme ani na Steamu, kde ji hráči testovali v rámci early access. Ani to ale studio nezastavilo, na svém oficiálním twitterovém účtě zveřejnili magnet link, přes který stáhnete testovací verzi, chtějí tím dočasně nahradit Steam - než prý vše bude v pořádku.

Odkaz níže zkopírujte a vložte do jakéhokoliv torrentového klientu. 

Alt Tag

magnet:?xt=urn:btih:dbef5dea789992fc174f245e1c4df4a1ef34d1f1&dn=Dark%20and%20Darker%20A5%20Installer&tr=udp%3A%2F%http://2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%https://t.co/lYQumRvCDn%3A1337%2Fannounce

Spor mezi Ironmace Games a Nexon se může táhnout měsíce, až klidně roky. Budoucnost slibně vypadající hry Dark and Darker je tak nejistá. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama