Dalším oznámeným PC portem by mohlo být The Last of Us Part 2
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Novinka Dalším oznámeným PC portem by mohlo být The Last of Us Part 2

Dalším oznámeným PC portem by mohlo být The Last of Us Part 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2024 18:00

V letošním roce dorazí na systém Windows hned několik původně exkluzivních PlayStation her. A jak se zdá, pravděpodobně půjde také o parádní The Last of Us Part 2.

Reklama

Buďme upřímní, zatím co PlayStation tak trochu kašle na majitele konzolí PlayStation 5 a nevydává prakticky žádné first-party exkluzivní tituly, PC platformu zásobuje parádně. Už tento měsíc vyjde Horizon: Forbidden West, následovat pak v květnu bude dlouho očekávané Ghost of Tsushima v Director's Cut edici. 

A zatím co na PS5 neočekáváme žádné nové velké oznámení, insider už začíná pomalu lákat na PC verzi The Last of Us Part 2. To, že se ji PC hráči dočkají bylo po vzoru prvního dílu velmi pravděpodobné, otázkou pak už jen bylo, kdy. V současné době se mluví o několika chystaných portech, zmínit musíme také Gran Turismo 7 nebo God of War: Ragnarok.

Nemám konkrétní datum a čas, ale oznámení The Last of Us Part 2 na PC je velmi blízko,

tvrdí insider Silknight na sociální síti X. Pokud hru oznámí a vydají ještě letos, nebude to vlastně překvapením, jeden z vývojářů studia Nixees, které se stará o PC porty exkluzivních PlayStation her, měl nedávno uvést tuto pětici her, která dorazí ještě v roce 2024. Mezi nimi nechybělo právě ani TLOU 2.

Další PlayStation 5 exkluzivity míří na PC, uniknout měla data vydání
i Zdroj: Sucker Punch Productions

Další PlayStation 5 exkluzivity míří na PC, uniknout měla data vydání

Zaměstnanec studia Nixxes, které se stará o PC porty původně exkluzivních PlayStation her, měl prozradit, jakých portů se…

20. 1. 2024 15:00

A zatím co se pomalu připravuje The Last of Us Part 2 k vydání na Windows, se v Naughty Dog pracuje na několika dalších projektech, přičemž mezi nimi nemá chybět The Last of Us Part 3. V brzké době však neočekávejme oznámení ani sebemenší teaser, hra bude ještě daleko. Předpokládá se, že vyjde až na novou generaci PlayStation.

Mám koncept pro The Last of Us Part 3, říká Druckmann z Naughty Dog
i Zdroj: ArtStation / Rocky Schouten

Mám koncept pro The Last of Us Part 3, říká Druckmann z Naughty Dog

Neil Druckmann z Naughty Dog v právě vydaném dokumentu prozradil, že již má koncept k The Last of Us Part 3. Na oznámení hry…

4. 2. 2024 10:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama