Další PlayStation 5 exkluzivity míří na PC, uniknout měla data vydání
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Novinka Další PlayStation 5 exkluzivity míří na PC, uniknout měla data vydání

Další PlayStation 5 exkluzivity míří na PC, uniknout měla data vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2024 15:00

Zaměstnanec studia Nixxes, které se stará o PC porty původně exkluzivních PlayStation her, měl prozradit, jakých portů se dočkáme ještě v letošním roce. Máme se na co těšit.

Reklama

PlayStation se už v minulosti přislíbil, že změní politiku a v následujících letech dorazí další původně exkluzivní hry z PS4/PS5 na PC. Mezi prvními byly například Horizon: Zero Dawn, Days Gone nebo Spider-Man Remastered. A další parádní kousky následovaly, zmínit rozhodně musíme třeba Uncharted 4 Remastered nebo dokonalý The Last of Us Part 1 Remake.

O PC porty by se mělo víceméně postarat studio Nixxes. Kde jsou ale nějaké další porty? Chystají se, to je v tuto chvíli 100 procentní. Ačkoliv PlayStation žádné další hry přicházející na Steam nepotvrdil, podle LinkedIn profilu jednoho z vývojářů Nixxes, dorazí ještě letos tento seznam fantastických her. Pořád jej ale berte s rezervou, nebyl oficiálně potvrzen!

  • The Last of Us Part 2
  • God of War: Ragnarok
  • Demon's Souls
  • Ghost of Tsushima
  • Gran Turismo 7

Rok 2025 by měl následovat. Údajně dojde k vydání Marvel's Spider-Man 2. Vypadá to, že by letošní rok mohl být opravdu nabitý parádními hrami, tedy především pro PC hráče. Jak se těšíte na třeba Ghost of Tsushima, které vyšlo už 4 roky? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama