Cyberpunk 2077 dostane konkurenta. Byla oznámena hra Nobody Wants to Die
i Zdroj: Critical Hit Games
Nobody Wants to Die Novinka Cyberpunk 2077 dostane konkurenta. Byla oznámena hra Nobody Wants to Die

Cyberpunk 2077 dostane konkurenta. Byla oznámena hra Nobody Wants to Die

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 3. 2024 09:00

Nová hra Nobody Wants to Die by se měla odehrávat v daleké budoucnosti, tedy v roce 2329. Příběh se bude odehrávat v New Yorku a hlavní postava bude detektiv.

Reklama

Z prvního traileru je vidět, že hra Nobody Wants to Die má parádní grafiku, a aby ne, je vytvořená v Unreal Engine 5. Vizuálně v některých aspektech trochu připomíná Cyberpunk 2077. Na trailer se můžete podívat níže. 

Ve hře budete hrát za detektiva oddělení vražd Jamese Karru, který nasazuje svůj život při stíhání sériového vraha. V nebezpečném pátrání vám bude pomáhat mladá policejní spojka Sara Kai, která odhaluje spoustu temných tajemství o nejmocnějších lidech New Yorku.

Vše bude ale trochu komplikovanější, protože lidstvo pokročilo do doby, kde lze vědomí člověka nahrávat na paměťová uložiště a přenášet vědomí mezi různými těly, což může značně zkomplikovat celé vyšetřování. Lidé totiž mohou vypadat, jak chtějí, tím pádem je mnohem jednodušší se skrýt.

Hra má vyjít ještě tento rok a bude dostupná na PC, PS5 a Xbox Series X|S. Zatím vypadá, že hra vyjde spíše někdy na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama