České studio Madfinger Games chystá odhalení multiplayerové FPS hry
i Zdroj: Madfinger Games
Novinka České studio Madfinger Games chystá odhalení multiplayerové FPS hry

České studio Madfinger Games chystá odhalení multiplayerové FPS hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2023 08:00

Jestliže nemáte na čtvrtek žádné plány, právě jsme pro vás jeden našli. České studio Madfinger Games odhalí svoji realistickou FPS hru, která potěší hlavně fanoušky multiplayerových her. Dle oficiálního popisku půjde o revoluční projekt, ke kterému využívají Unreal Engine 5.

Reklama

Čekání je u konce, už 2. listopadu se dočkáme oficiálního odhalení očekávané české PvP hry od Madfinger Games. Její vývoj byl oznámen už před více než rokem, velké překvapení se pak objevilo ve chvíli, kdy studio oznámilo, že půjde o PC hru postavenou na Unreal Engine 5. Studio se doposud věnovalo pouze mobilním hrám. Podepsali se například pod úspěšné Shadowgun nebo Dead Trigger 2.

Ambice jsou jinde než dříve..

I tento projekt původně začal jako mobilní hra, nicméně studio rozhodlo, že chtějí víc. Nakonec tak půjde o velkou FPS hru. O té příliš nevíme, snad jen, že..

  • Půjde o PvP FPS hru
  • Poběží na Unreal Engine 5
  • Potěší fanoušky hardcore stříleček
  • Nabídne realistickou grafiku
  • Nepůjde o žádnou malou arénovku, ale sandbox

Dle twitterového příspěvku, který můžete vidět výše, je evidentní, že půjde o válečnou hru moderní doby. Všechny důležité detaily bychom se měli dozvědět už ve čtvrtek. Jak se těšíte na nový, ambiciózní český přírůstek? Sledujte náš web a sociální sítě, o hře přineseme každý detail.

"Náš nadcházející multiplayerový titul, který využívá plný výkon nejnovějšího Unreal Engine 5, nabídne ohromující grafiku a hluboce pohlcující hratelnost s maximálním zaměřením na realismus. Celý tým se plně soustředí na poskytování skutečně revolučního zážitku, který se nepodobá žádnému jinému, učí se na každém kroku a nespoléhá se pouze na výkonné UE5, ale používá také naše jedinečná vlastní řešení," stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama