Capcom vydá důležitý neoznámený titul do března 2024
i Zdroj: Capcom
Novinka Capcom vydá důležitý neoznámený titul do března 2024

Capcom vydá důležitý neoznámený titul do března 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 10. 2023 16:00

Zdá se, že o studiu Capcom ještě letos uslyšíme, a to minimálně skrze oznámení nové "hlavní" hry. Finanční výsledky prozradily, že Capcom vydá další hru a to ještě do konce března 2024. Hráči mají jasno, půjde o nový Resident Evil nebo Monster Hunter.

Reklama

Hned po Ubisoftu, přichází finanční zpráva také ze strany japonské společnosti Capcom. Ta letos vydala Resident Evil 4 Remake a menší titul Exoprimal. Zisky tak byly, nicméně studio očekává ještě větší a to díky další hře, která vyjde do konce fiskálního roku (tzn. do konce března 2024). Otázkou je, o co by mohlo jít, oficiální zpráva totiž zmiňuje “neoznámený důležitý titul”.

Jsou hned dvě možnosti. Hráči na sociálních sítích a fórech spekulují, že Capcom v následujících týdnech oznámí nový Monster Hunter nebo další Resident Evil. Což by asi logicky dávalo smysl. Co se týče Resident Evil, prozatím neočekáváme žádný z dalších remaků, ale plnohodnotné pokračování. Ideální příležitost k tomu bude v prosinci, kdy se koná The Game Awards 2023.

Capcom v současnosti pracuje také na sci-fi akci Pragmata, o té příliš nevíme, navíc byla odložena z konce roku 2023 na neznámo. Jelikož se ale v tomto případě jedná o oznámenou hru, Pragmata můžeme rovnou vyloučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama