Call of Duty: Warzone dostalo možná nejhorší update v historii
i Zdroj: Activision
Warzone 2 Novinka Call of Duty: Warzone dostalo možná nejhorší update v historii

Call of Duty: Warzone dostalo možná nejhorší update v historii

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 1. 2024 19:30

Očekávaná aktualizace Season 1 Reloaded dopadla fiaskem. Někteří jej doslova popisují jako nejhorší update v historii Warzone. Studio Raven se za problémy omluvilo.

Reklama

Call of Duty: Warzone 2 dostalo před několika hodinami očekávaný update Season 1 Reloaded, hráči očekávali novinky, jako nové SMG, Modern Warfare 3 rankedy, spuštění nového eventu nebo návrat Nuke, ale především další posun celé hry. Namísto toho nám byl naservírován možná nejhorší update za celou svou historii. Jak ve videu na YouTube zmínil český streamer AdisBak, po stažení 20GB aktualizace, některým nešel Warzone vůbec spustit. Ti šťastnější se sice do hry dostali, nicméně čekalo na ně velmi nepříjemné překvapení.

Zprvu vše vypadalo úplně normálně, tedy až do chvíle, kdy jsme si chtěli vzít náš oblíbený loadout. V tu chvíli odstartovaly absolutně nehratelné “lagy/propady FPS”, doslova ani nevím, jak tuto situaci popsat, přikládám proto video níže. A nové SMG? Ve hře sice bylo, odemknout ale nešlo.

Studio Raven se omlouvá

Raven, hlavní tvůrčí celek Call of Duty: Warzone si bylo problémů dobře vědomo, hráčům se na sociální síti X omluvilo a odůvodnilo velké problémy. V tuto chvíli je víceméně po problémech, v očekávaném updatu ale chybí některé slibované věci.

Do aktualizace Season 1 Reloaded se nám dostala data, která chystáme až do dalších updatů. Omlouváme se za narušení způsobené těmito událostmi.

Nepřímo napsalo Raven na X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama