Call of Duty: Modern Warfare 3 a Warzone dostávají sezónní update
i Zdroj: Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 a Warzone dostávají sezónní update

Call of Duty: Modern Warfare 3 a Warzone dostávají sezónní update

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

5. 3. 2024 16:00

Příběhová kampaň nového Call of Duty sice nedopadla nejlépe, ale jak už je zvykem, vývojáři se snaží stále udržovat režim pro více hráčů. Co přidali nového?

Reklama

Pokud jste zklamaní z kampaně nového Call of Duty: Modern Warfare 3, vítejte mezi námi. Pokud však hrajete stále Multiplayer či Zombie část, nebo Warzone, zbystřete. Do hry se totiž dostává nový update, který přidává celkem zajímavé věci. A ne nejedná se o nové operátory.

Co Multiplayer?

The Vortex: Decay’s Realm playlist bude obsahovat nové varianty map Terminal a Skidrow v režimech Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed a Hardpoint. Vývojáři nám taky přidávají dva “nové” režimy Bounty a Juggermosh.

Bounty režim bude klasický Team Deathmatch s rozdílem získávání bodů pro Váš tým, kdy budete dostávat daleko vyšší skóre zabíjením lepšího hráče v žebříčku v nepřátelským týmu.

Juggermosh zase referencuje na Warhammer 40K univerzum, kdy budeme hrát ve Third-personu celý zápas v režimech Kill Confirmed a Domination.

Call of Duty: Modern Warfare 3 a Warzone dostávají sezónní update
i Zdroj: Activision

Zombie režim nezaostává

I ne tak vydaření zombíci dostávají své vylepšení. Ačkoliv už nejsme u klasického módu, kde se snažíme vydržet co nejdéle a řešit příběh skrze dobře promyšlené Easter Eggy, v Modern Warfare 3 dostaneme novou příběhovou misi i s novým záporákem.

Warzone taky má svoje

Na mapě ve Warzonech nám přibude nová lokace, která se jmenuje Research Vessel, která krouží kolem Fortune's Keep, nový Killstreak Bunker Buster, díky kterému mohou hráči zavolat rakety na domy a nebo i nový upgrade Portable Decontamination Station, který nám dovolí si vytvořit Safe zónu mimo kruh.

Vrátíte se, či dáte novému Call of Duty: Modern Warfare 3 šanci aspoň v rámci multiplayeru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama