Budovat města už můžete i na PlayStationu, vychází Urbek City Builder
i Zdroj: Estudios Kremlinois
Novinka Budovat města už můžete i na PlayStationu, vychází Urbek City Builder

Budovat města už můžete i na PlayStationu, vychází Urbek City Builder

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 11. 2023 07:00

Preferujete PlayStation a máte rádi budovatelské strategie? Cities Skylines 2 je ještě daleko, nicméně mezeru by vám mohla vyplnit voxelová hra Urbek City Builder od Estudios Kremlinois, která je od včera dostupná také na PlayStation.

Reklama

Budovatelská strategie Urbek City Builder s voxelovou grafikou je konečně venku také na konzolích PlayStation (na PS5 v rámci kompatibility). Jistě by mohla potěšit, alespoň prozatím, hráče, kteří čekají na vydání podstatně očekávanější hry, Cities Skylines 2.

V Urbeku si budete moci postavit město podle svého! Spravujte jeho přírodní zdroje, zlepšujte kvalitu života obyvatel a budujte jeho čtvrti svým vlastním způsobem.

Sousedství

Vdechněte život svému městu vybudováním různých čtvrtí. Chcete bohémskou čtvrť? Budujte bary, parky a knihovny, ale udržujte v okolí nízkou hustotu obyvatelstva. Chcete buržoazní sousedství? Potřebujete parky a luxusní obchody.

Procházejte se

Pohybujte se na úrovni ulice, abyste získali intimnější pocit z města, které vytváříte. Podívejte se a pociťte rozdíly mezi čtvrtěmi tak, jak to dělají obyvatelé vašeho města!

Urbek City Builder vyšlo na PC již v říjnu minulého roku. Od 8. listopadu také na PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama