Buckshot Roulette je nová hra, kde hrajete ruskou ruletu s brokovnicí
i Zdroj: volně k využití/ Mike Klubnika
Novinka Buckshot Roulette je nová hra, kde hrajete ruskou ruletu s brokovnicí

Buckshot Roulette je nová hra, kde hrajete ruskou ruletu s brokovnicí

David Vondráček

David Vondráček

4. 3. 2024 08:00

Za hrou stojí Mike Klubnika, který ji vydává přes vydavatele CRITICAL REFLEX. Buckshot Roulette sází na jednoduchost a zábavnost. Možná že jste o ni už slyšeli.

Reklama

A o co, že v této hře půjde? Byli jste uneseni, abyste se zúčastnili ruské rulety. Abyste přežili musíte udělat jediné, tuhle hru o život vyhrát. Pravidla jsou jednoduchá. Na stole leží brokovnice a na začátku kola vždy víte, kolik nábojů ve hře je pravých a které jsou naopak slepých. Spoušť brokovnice ale musíte zmáčknout vždy, otázka ale zní, na koho ji namíříte. Na sebe? Nebo na vašeho protivníka? Záleží jen na vás a na vašem štěstí, kdo od tohohle stolu odejde živý.

Ale nebojte se. Každé kolo dostanete vždy pár náhodných předmětů, které vám v Buckshot Roulette pomohou. Třeba lupou se můžete podívat, zdali je náboj v komoře slepý, nebo ostrý. Cigaretka vám zase dá život navíc a nebo použijte pouta na vašeho protivníka, aby jedno kolo nemohl nic dělat. Nezapomeňte, vy jste tuhle ruletu hrát nechtěli ale uděláte všechno proto, abyste jí vyhráli.

"Zahrajte si ruskou ruletu s brokovnicí ráže 12. Vstupují dva. Jeden odchází. Hoďte kostkami se svým životem. Hodně štěstí!  Tak o hře píše Steam.

Buckshot Roulette vychází už 15. března. Kromě PC bude hra dostupná také na Linux, PS4 a PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama