Broken Roads je nová postapokalyptická hra, která se odehrává v Austrálii
i Zdroj: Drop Bear Bytes
Novinka Broken Roads je nová postapokalyptická hra, která se odehrává v Austrálii

Broken Roads je nová postapokalyptická hra, která se odehrává v Austrálii

David Vondráček

David Vondráček

11. 3. 2024 09:00

Indie studio Drop Bear Bytes si pro nás tentokrát chystá očekávané RPG, které klade důraz především na unikátní systém rozhodnutí. Pojďme se na Broken Roads podívat blíže.

Reklama

Děj hry se odehrává v Austrálii. Na vaší cestě vás čeká velký příběh, který do jisté míry ovlivňujete sami. Každé vaše rozhodnutí má totiž dopad nejen na průchod hry ale také na vývoj vaší vlastní postavy. Díky vašim rozhodnutím se budete moci projevit jako utilitarián, existencialista, nihilista či machiavelista. Například postava, která se přiklání k utilitarismu, může upřednostňovat větší dobro a rozhodovat se na základě celkového prospěchu pro společnost, i když to znamená obětovat individuální životy.

Nezapomeňte ale že vaše volba bude mít dopad i na vztahy lidí ve vašem okolí. Ne všem se může líbit cesta, kterou se vydáte. Morální kompas ale není to jediné, co nám Broken Roads nabídne. Kromě spousty dialogů, vedlejších questů a desítek postav přijde na řadu i akční část. Ta probíhá tahovým stylem, kde můžete k boji využívat i různé věci ke krytí. Pokud máte rádi hry jako Pillars of Eternity, Disco Elysium, nebo Tyranny, je hra Broken Roads přesně pro vás.

"Broken Roads je příběhově bohaté RPG založené na party zasazené do chátrající postapokalyptické verze rozlehlého australského vnitrozemí, které obsahuje systém morálky, který mění žánr. Přežijte, utvořte pouta a udělejte těžká rozhodnutí, která utvářejí vaši nebezpečnou, ale fascinující cestu divočinou.„ Tohle si o hře můžete přečíst na hlavní stránce Steamu.

S datem vydáním Broken Roads je to nicméně složitější. Hra měla dorazit už na konci minulého roku. Nakonec byla hra odložena a vyjít by měla v průběhu dubna. Přesné datum ale zatím známé stále není. Kromě PC je hra nicméně v plánu i na PS4 a PS5, Nintendo Switch a Xbox sérii X/S. Bohužel bude hra bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama