Bethesda prozatím nemá zájem o hraný seriál podle The Elder Scrolls
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Bethesda prozatím nemá zájem o hraný seriál podle The Elder Scrolls

Bethesda prozatím nemá zájem o hraný seriál podle The Elder Scrolls

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2024 09:00

Zatímco Fallout už se dočkal seriálové adaptace, u legendární série The Elder Scrolls takové plány zatím neexistují, oficiálně prozradil Todd Howard.

Reklama

V posledních několika letech se doslova roztrhl pytel s nejrůznějšími adaptacemi. Mezi ty nejlepší ale rozhodně patří seriál The Last of Us z minulého roku, a jak ukázaly první recenze, tak i hraný seriál Fallout, který právě můžete zhlédnout prostřednictvím služby Amazon Prime Video. Ten sbírá vysoká hodnocení a podle některých je dokonce jednou z nejlepších adaptací, které kdy byly vytvořeny.

Jak dopadly první recenze seriálu Fallout? Patří mezi nejlepší v historii
i Zdroj: Amazon Prime Video

Jak dopadly první recenze seriálu Fallout? Patří mezi nejlepší v historii

Milujete sérii Fallout, ale obáváte se o kvalitu hraného seriálu? Potom pro vás máme skvělé zprávy, podle některých…

11. 4. 2024 09:00

Fallout není jediným klenotem od Bethesdy, jejich seznam skrývá několik dalších velkých značek, zejména dnes legendární RPG sérii The Elder Scrolls, která prozatím skončila dílem Skyrim (2011), pokud však nepočítáme The Elder Scrolls Online. Není tak divu, že se Todd Howard, šéf studia Bethesda, často musí vyjádřit k nejrůznějším typům otázek: “Každý se mě pořád ptá, co Elder Scrolls a seriál,” vždy ale odpovím stejně.

Pořád říkám ne. 

Nikdo samozřejmě nevidí do budoucna, třeba se jednou seriálu podle slavného Elder Scrolls dočkáme, nicméně nyní je na pořadu dne seriál Fallout. Ten aktuálně nabízí 8 dílů a další by se mohly začít natáčet už příští rok

Pokud vám chybí The Elder Scrolls, pak buďte naladěni, v současné době se připravuje The Elder Scrolls 6, avšak bohužel, má ještě pár let do vydání. Níže si aspoň můžeme připomenout doposud jediný teaser trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama