Betaverze The Finals se těší velké oblibě, objevují se ale první cheateři
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka Betaverze The Finals se těší velké oblibě, objevují se ale první cheateři

Betaverze The Finals se těší velké oblibě, objevují se ale první cheateři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2023 15:00

Vy jste ještě nevyzkoušeli The Finals od Embark Studios (ex-tvůrci Battlefield)? Děláte velkou chybu, hra totiž nabízí ještě následujících několik málo dnů otevřenou betaverzi. My ji dostatečně otestovali a za nás, hra je opravdu zábavná a skvěle optimalizovaná.

Reklama

Embark Studios před čtyřmi dny spustilo první otevřenou betaverzi své FPS střílečky The Finals. Ta neodstartovala příliš hladce, hráči hlásili problémy s připojením, některým se dokonce neobjevovala možnost aktivace bety. Vše se nakonec vyřešilo ještě tentýž den. My se do The Finals samozřejmě ihned pustili a betu otestovali - hru dlouhodobě sledujeme, stejně tak druhou hru studia Embark, extrakční střílečku ARC Raiders.

Bety jsme se trochu obávali, ačkoliv jde o tým složený z veteránů, kteří se dříve podepsali například pod Battlefield, dnešní stavy her jsou opravdu tragické, ještě v betaverzích. Jenže Embark mile překvapilo, hra se hraje perfektně a nevěřil jsem, že tohle ještě někdy napíšu, ale hra má skutečně dokonalou optimalizaci

Vedení studia může být spokojené, tedy alespoň s jednou ze dvou zpráv. 

Velký úspěch betaverze

Potenciální úspěch hry může naznačit už betaverze. V případě The Finals, konkrétně na Steamu, hrálo současně více než 200 tisíc hráčů. Jde o obrovský úspěch, a pravděpodobně za to může právě parádní “Battlefield” hratelnost, skvěle propracovaná destrukce budov a okolí, ale především, zmíněná optimalizace hry.

Objevují se první cheateři

Klidné a zábavné hraní ale můžou narušit první cheateři. I přes to, že hra již nyní má nějaký ten anti-cheat, se na serverech objevují, což můžete vidět níže. A právě tito hráči mohou za krach spousty vydaných free-to-play her. Své by o tom mohly říkat Counter Strike, Valorant nebo Call of Duty. Doufejme, že Embark přijde s něčím opravdu funkčním, což cheatery alespoň omezí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama