Assassin's Creed Valhalla údajně větší než Odyssey
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Assassin's Creed Valhalla údajně větší než Odyssey

Assassin's Creed Valhalla údajně větší než Odyssey

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2020 17:04

Tvůrci hry se nedokáží shodnout, jak velký díl Valhalla bude. Prý větší, než Odyssey.

Reklama

Assassin's Creed Valhalla je od samotného oznámení žhavým tématem. Ani ne tak kvůli období nebo století, v jakém se bude odehrávat, ale hlavně, kvůli velmi bolestné absenci české lokalizace. Ta s největší pravděpodobností nebude a to ani po velké petici, kterou sepsali čeští hráči, má už více než 12.200 podpisů, celkem slušné číslo, nicméně takové firmě jako je Ubisoft to je fuk. O český překlad by se mohla postarat fanouškovská stránka.

Dnešní článek ale vůbec s češtinou nesouvisí. Je to sotva pár dnů, co se na internetu objevila veřejně informace o velikosti mapy Assassin's Creed Valhalla. Jeden z PR manažerů na svém Twitteru prozradil, že Valhalla bude menší, než poslední díl Assassin's Creed s podtitulem Odyssey. 

To by možná hráči, vzhledem k recenzím překvapivě brali, po vydání Odyssey v roce 2018 si hráči stěžovali na obrovskou mapu, kde se prakticky pouze opakovaly ty samé úkoly a bylo spíše otravné se na místa dostat. 

Jenže, PR manažer svůj zmiňovaný Tweet smazal a objevil se jiný, tentokrát od producenta hry, který naopak tvrdí, že Assassin's Creed Valhalla bude větší, než Odyssey. Otázkou nyní je, zda-li myslí na m² či délkou příběhu. Nicméně kromě této informace také prozradil, že kromě severní anglie bychom se mohli podívat o do Norska a dalších zemí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama