Vznikla petice za české titulky pro AC: Valhalla
i Zdroj: Spite.cz
The Division 2 Novinka Vznikla petice za české titulky pro AC: Valhalla

Vznikla petice za české titulky pro AC: Valhalla

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2020 23:00

Všimne si gigant Ubisoft české petice a přehodnotí plány?

Reklama

V posledních letech, každá oznámená hra od Ubisoftu automaticky znamenala, že vyjde včetně české lokalizace. Celá velká série Assassin's Creed i Far Cry měla české titulky a hráči to brali tak nějak už jako běžnou věc. Jenže to asi byla chyba, budeme si muset, pravděpodobně zvyknout na horší časy. Ubisoft, jak to vypadá, skončil s českou lokalizací a další tituly včetně čerstvě oznámeného Assassin's Creed: Valhalla nebudou česky.

Velká rána hlavně pro fanoušky série Assassin's Creed, konkrétně pro ty, kteří si dlouhou a velkou dějovou linku plnou dialogů neužijí v angličtině na plno. Ptáte se, co se stalo, že se Ubisoft takhle náhle rozhodl?

S největší pravděpodobností za to mohly špatné prodeje Ghost Recon: Breakpoint a The Division 2. Ubisoft tak více šetří a bohužel, došlo na krok, kdy se tvůrcům nechce platit za další lokalizaci. Trošku paradox, začít šetřit právě na lokalizaci, když na hře pracuje tolik let až 15 různých studií. To opravdu museli vyškrtnout český překlad?

Vznikla tak petice, což se dalo očekávat. Ta bojuje za český překlad u Assassin's Creed: Valhalla. Podepíšete? Petice má aktuálně 1.300 podpisů a stále jich přibývá. Pojďme pomoct české a slovenské hráčské komunitě a podpořit petici, stačí, aby se dostala až k Ubisoftu a třeba se stane něco, s čím teď nikdo nepočítá - Valhalla bude česky.

Vše, co prozatím víme o novém Assassin's Creed najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama