Amnesia: The Bunker dostane český fanouškovský dabing
i Zdroj: Frictional Games
Amnesia: The Bunker Novinka Amnesia: The Bunker dostane český fanouškovský dabing

Amnesia: The Bunker dostane český fanouškovský dabing

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2024 11:00

Známá fanouškovská skupina oznámila práce na českém dabingu pro hororovou hru Amnesia: The Bunker. Aktuálně není žádný konkrétní datum pro vydání.

Reklama

V posledních letech je čím dál méně oficiálně připravovaných českých lokalizací her. Nicméně, existují šikovní překladatelé, kteří se snaží zajistit překlady buď ručně, nebo s pomocí umělé inteligence. Většinou se však jedná pouze o titulky.

Občas však narazíme na někoho, kdo pro hráče připraví český dabing! Jedním z příkladů je překladatelská skupina Fénix ProDabing, která oznámila práce na dabingu pro oblíbenou hororovou hru Amnesia: The Bunker. Do dabingu se zapojilo několik lidí, v The Bunker se totiž setkáme s asi deseti postavami. Aktuálně však ani sami tvůrci nevědí, kdy by mohla být hotová. My celou vývoj budeme sledovat a znovu vás informovat. Podrobnosti se také časem objeví přímo na stránkách tvůrců.

Nový update pro Amnesia: The Bunker opravuje chyby a přidává velmi lehkou obtížnost
i Zdroj: Frictional Games

Nový update pro Amnesia: The Bunker opravuje chyby a přidává velmi lehkou obtížnost

Přišla vám poslední Amnesia příliš složitá? Potom je nejnovější update určený právě vám. Nejen, že opravuje několik chyb,…

13. 2. 2024 10:10

Amnesia: The Bunker je hororová adventura vyvinutá studiem Frictional Games. Hráči se ocitají v temné a děsivé atmosféře podzemního bunkru, kde musí řešit hádanky a uniknout před nebezpečím, zatímco se snaží odhalit temné tajemství své minulosti. Série Amnesia má již několik dílů a nepředpokládá se, že by měla v nejbližší době skončit.

Amnesia: The Bunker vyšla 6. června 2023 ve verzích PC, PlayStation a Xbox. V recenzích si pak odnesla 7 / 10. V současné době se hráči mohou pustit do nové verze, která nabízí velmi lehkou obtížnost a upravuje několik dalších zásadní věcí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama