Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou
i Zdroj: Alza
Článek Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou

Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou

Komerční sdělení
25. 3. 2024 14:00

Váš herní svět právě dostane zásadní upgrade! Alza přináší exkluzivní akci Alza Dny Gaming, která se koná od 25.3 do 31.3 pro Česko i Slovensko. Tato nezaměnitelná událost přináší slevy ve výši 5-30 % na špičkové produkty pro gamery. Pokud jste vášnivým hráčem, nemůžete si tuto příležitost nechat ujít.

Reklama

Alza Dny Gaming znamenají jedinečnou možnost získat nejžhavější produkty pro herní komunitu se značnými slevami. Pro naše čtenáře jsme si připravili to nejzajímavější herní vybavení ve slevě. Mimo vybrané produkty naleznete v akci i například PC sestavy, notebooky, monitory a mnoho dalšího

Herní konzole

PlayStation 5 Slim je nová verze populární herní konzole od společnosti Sony, která nabízí vylepšenou grafiku a výkon. S Horizon Forbidden West, epickým akčním dobrodružstvím od Guerrilla Games, se hráči přenesou do postapokalyptického světa plného nebezpečí a tajemství. Díky kombinaci konzole PlayStation 5 Slim a této exkluzivní hry mohou hráči zažít nekonečné hodiny zábavy a se slevovým kódem “DNYALZA20” získáte konzoli s hrou za skvělých 11 999 Kč.

Pokud jste fanouškem Xboxu a jejich služby Xbox Game Pass, tak tato možnost bude právě pro vás. Xbox Series S (500 GB) je kompaktní a výkonná herní konzole od Microsoftu, která nabízí široký výběr her a možnost streamování obsahu ve vysokém rozlišení. Navíc s 3měsíčním předplatným Xbox Game Pass Ultimate v ceně, mají hráči přístup k rozsáhlé knihovně her. Bavit se můžete u celého množství populárních herních titulů, například Minecraft Legends, Halo Infinite či Forza Horizon 5. Při aplikování slevového kódu “DNYALZA10” získáte kombinaci, která je ideální pro hráče, kteří hledají neomezenou herní zábavu.

Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou
i Zdroj: Xbox

Pokud jste například vášnivý cestovatel a nemáte moc času trávit doma u konzole, tak Nintendo Switch bude vaše jasná volba. Nintendo Switch (OLED model) White je aktualizovaná verze oblíbené herní konzole od společnosti Nintendo, která přináší vylepšený 7" OLED displej pro lepší zážitek z hraní. S možností hrát jak doma, tak na cestách, a unikátním portfoliem exkluzivních her jako je Animal Crossing: New Horizons nebo Legend of Zelda: Breath of the Wild, je Nintendo Switch ideální volbou pro hráče všech věkových kategorií. Nová bílá barva dodává konzoli moderní a čistý vzhled, nyní v prodeji za 7 979 Kč.

Herní příslušenství

Bezdrátová herní sluchátka SteelSeries Arctis 1 nabízí vynikající zvukový výkon a komfortní design. S kompatibilitou s různými platformami a výdrží baterie až 20 hodin jsou ideální volbou pro hráče, kteří chtějí bezproblémově hrát své oblíbené hry bez omezení kabely. V akci Alza Dny Gaming se slevou 10 % za 2 231 korun.

Při dlouhých herních maratonech musíme myslet na naše záda. Herní židle Rapture PODIUM je ztělesněním pohodlí a ergonomie pro váš herní prostor. Je navržena s ohledem na dlouhé herní seance a poskytuje optimální podporu pro záda, krk a paže. S plynulými nastaveními výšky, naklonění a otočení můžete přizpůsobit židli vašim preferencím a potřebám. Navíc její moderní design a černá barva dodají vašemu hernímu prostoru šmrnc a eleganci. V akční ceně s kódem “DNYALZA20” za 3 992 Kč.

Kvalitní stůl je základem dobrého herního setupu. Herní stůl Rapture TEMPLE 200 je ideálním doplňkem pro vaše herní vybavení. S rozměry 120 x 60 cm nabízí dostatek prostoru pro váš monitor, klávesnici, myš a další herní příslušenství. Stůl je vyroben z odolného materiálu a má pevnou ocelovou konstrukci, která poskytuje stabilitu během intenzivních herních session. Díky praktickým detailům, jako jsou kabelové otvory a držáky na sluchátka, je váš herní prostor vždy uspořádaný a připravený k akci za bezkonkurenční cenu 3 192 Kč.

Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou
i Zdroj: Rapture

Hry a figurky

God of War Ragnarok za dostupnou cenu 799 Kč, je vysoce očekávané pokračování epického akčního dobrodružství od společnosti Sony Santa Monica. Hra přenese hráče do severské mytologie, kde opět převezmou kontrolu nad Kratosem, bývalým bohem války. S ohromující grafikou a poutavým příběhem nabízí God of War Ragnarok jedinečný zážitek, který zaujme jak nové, tak zkušené hráče. Ačkoli je primárně vyvíjen pro PlayStation 5, verze pro PlayStation 4 umožní hráčům s touto konzolí také zažít tento neuvěřitelný dobrodružný svět.

Teď tu máme něco pro opravdové nadšence tohoto kultovního seriálu. Funko POP! figurka Thomas je dokonalým ztvárněním oblíbené postavy z televizního seriálu Peaky Blinders. Thomas Shelby je vyobrazen v ikonickém obleku, který nosí ve většině scén seriálu. Tato figurka zachycuje všechny detaily a charakteristické rysy postavy, včetně jeho výrazného pohledu a vyhraněného vzhledu. Bez ohledu na to, zda jste fanoušek seriálu, sběratel figurkových modelů nebo hledáte originální dárek pro blízkého, tato Funko POP! figurka určitě osloví. A nejen to, právě nyní můžete tuto skvostnou figurku získat se slevou 20 %, za pouhých 319 Kč. Je to skvělý způsob, jak si přivést do domova část atmosféry a charakterů z Peaky Blinders.

 

 

 

Alza Dny Gaming: Nejžhavější produkty pro hráče se slevou
i Zdroj: Funko

Virtuální realita

Vstupte do světa virtuální reality s nejnovějším autonomním headsetem Oculus Quest 2. S jeho výkonným procesorem, grafickou kartou nové generace a 128 GB úložištěm je připraven vás zavést do neuvěřitelných zážitků, které nabízí rozsáhlá knihovna VR her a aplikací. S vysokým rozlišením 1 832 × 1 920 pixelů se ponoříte do každičkého detailu virtuálního světa. Vestavěné reproduktory generují 3D poziční zvuk, který vám dodá pocit, že jste uprostřed akce. Oculus Quest 2 nabízí snadné nastavení díky aplikaci Oculus, která vám umožní rychle vytyčit prostor pro hraní, nastavit ochranný systém a využít passthrough výstrahy. Zahrajte si, cvičte, nebo jednoduše objevujte nové světy - s Oculus Quest 2 je vše možné. Stačí nasadit brýle, a vaše dobrodružství může začít. Tuto revoluční technologii můžete získat za cenu 8 099 Kč.


Nezapomeňte na tuto jedinečnou akci, která trvá pouze od 25.3 do 31.3. Slevy ve výši 5-30 % na TOP herní produkty pro gamery jsou k dispozici jen nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama