Alone in the Dark dostal rozšířený herní trailer
i Zdroj: THQ Nordic
Alone in the Dark Novinka Alone in the Dark dostal rozšířený herní trailer

Alone in the Dark dostal rozšířený herní trailer

Richard Šimáček

Richard Šimáček

9. 11. 2023 08:00

Společnost THQ Nordic se podělila o dlouhý gameplay trailer na hru Alone in the Dark před jejím uvedením na trh 16. ledna 2024. V traileru můžeme vidět mnoho různých prostředí, od světlého panství až po temné bažiny.

Reklama

Níže uvedený téměř osmiminutový trailer s názvem Looking for Jeremy ukazuje dvojici hlavních hrdinů Edwarda Carnbyho (hraje ho David Harbour ze seriálu Stranger Things) a Emily Hartwoodovou (hraje ji Jodie Comer), kteří přijíždějí na strašidelné panství Derceto.

Jak už název traileru napovídá, dvojice se rychle pustí do hledání Jeremyho, a gameplay se střihne na Edwarda, který prochází strašidelnými ulicemi, než narazí na několik nepřátel (a prchá před nimi). Emilyina cesta neprobíhá tak hladce, protože po další cutscéně trailer ukazuje, že téměř okamžitě narazí na několik vlastních padouchů, které je nucena odstřelit.

Hráči si mohou vybrat, zda budou příběh hrát za kteroukoli z postav, ačkoli THQ Nordic slibuje, že každá postava poskytne jiný pohled na stejný příběh. V traileru se také předvádí různá prostředí hry Alone in the Dark, kdy se ke zmíněným ulicím přidává mnohem světlejší prohlídka panství vedle bažinatě vypadající zemědělské půdy.

THQ Nordic oznámilo hru Alone in the Dark v srpnu 2022, než nakonec oznámilo její obsazení a datum vydání spolu s vydáním samostatné demoverze v květnu 2023. Stačilo však jen pár měsíců a Alone in the Dark bylo odloženo na aktuální datum vydání 16. ledna 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama