Just Cause 4 Novinka Windows 11 údajně výkonnější až o 18 % než Windows 10

Windows 11 údajně výkonnější až o 18 % než Windows 10

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2021 16:03

Zdá se, že tvůrci operačního systému zapracovali mimo kosmetiky také na výkonu. Podívejte na ty rozdíly.

Reklama

Před pár dny se objevily první zmíňky ohledně chystané aktualizace Microsoftu, který vydá nový velký update v následujících dnech. Původně se mělo za to, že půjde jen o pár kosmetických úprav v kritizovaném Windows Store, nicméně podle několika úniků to spíše vypadá na vydání nové verze Windows s číslovkou 11. Kromě toho unikla i pracovní verze, informují čínské servery, který Windows 11 dokonce vyzkoušely a do světa poslaly jak screeny, tak videa z prohlížení uživatelského rozhraní a další.

Ve čtvrtečním článku jsme si psali o kosmetických změnách ve Windows Store, nově by měl být více přehledný. Změny se ale budou týkat i efektů v prohlížení systému či rozložení uživatelského rozhraní a nabídky Start. Změny se dotknou také funkce Snap  - více zde.

A aby toho nebylo málo, zjistilo se, že celý update by se nemusel týkat jen kosmetiky, výrazně bude vylepšená optimalizace a výkon systému, což kromě rychlejšího načítání poznají i hráči během hraní. Windows 11 by měl nabídnout zhruba o 18 % více FPS v hrách než Windows 10. Testovaly se hry jako Cyberpunk 2077, Just Cause 4 či  PUBG. Výsledek? 10 až 25 FPS navíc, což je rozhodně potěšující zpráva, každé FPS navíc nebereme!

Na vše se můžete podívat ve videu výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama