Pravděpodobně se blíží vydání Windows 11
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Pravděpodobně se blíží vydání Windows 11

Pravděpodobně se blíží vydání Windows 11

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2021 11:12

Na internetu se objevily údajně pravé screenshoty pořízené z již nové verze Windows. Vydání je prý velmi blízko.

Reklama

Už za pár dnů by se uživatelé operačního systému Windows měli dočkat velké aktualizace, od které si Microsoft slibuje hodně. Mimo jiné by se velké změny měly týkat především Microsoft/Windows Store. Obchod s hrami a aplikacemi by měl být kompletně překopán, lidé si stěžovali na nepřehlednost, sčímž souhlasím.

Nyní se na internetu objevily screenshoty z nové verze, ta by údajně měla přinést přechod na  Windows 11. Kromě předělaného obchodu se změny týkají také vylepšeného a přehlednějšího uživatelského rozhraní. Tlačítko Start a aplikace v listě budou na středu obrazovky, rozkliknutí Startu bude též přehlednější a nabídne toho více. Pokud se vám přesunutí startu a ikon na střed nelíbí, lze jednoduše vrátit zpět vlevo.

Pravděpodobně se blíží vydání Windows 11

Změny se týkají také funkce Snap, nově lze okna otevírat tak, aby byly přehledně vedle sebe, na konrétní ukázku se můžete podívat níže. Okna zkrátka lze skládat jako jakousi koláž a to velmi jednoduše, stačí dvakrát kliknout.

Pravděpodobně se blíží vydání Windows 11

A bude toho samozřejmě mnohem více, na internet unikají další screeny a GIFy. Aktualizace by mohla dorazit už příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama