Wargaming otevřelo pobočku v Praze a Brně
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Wargaming otevřelo pobočku v Praze a Brně

Wargaming otevřelo pobočku v Praze a Brně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 10. 2017 18:05

Skvělou a dost nečekanou zprávu, právě přineslo studio Wargaming, tvůrci World of Tanks, World of Warplanes nebo World of Warships, kteří otevřeli v České Republice hned dvě nové pobočky, jednu v Brně a druhou v Praze. Pro kolik lidí se tak otevře možnost pracovat pro jedno z...

Reklama
Skvělou a dost nečekanou zprávu, právě přineslo studio Wargaming, tvůrci World of Tanks, World of Warplanes nebo World of Warships, kteří otevřeli v České Republice hned dvě nové pobočky, jednu v Brně a druhou v Praze. Pro kolik lidí se tak otevře možnost práce?

Hledáte práci a milujete hry nebo konkrétně třeba World of Tanks od Wargamingu? Tak pozorně čtěte. Společnost Wargaming.net původem z Běloruska právě otevřela svou první pobočku v České Republice, v Praze. V tyto chvíle se v ni nachází asi 50 vývojářů, přičemž se velikost bude každým týdnem zvedat. Druhá pobočka se v tyto dny otevírá v Brně. Celkově by se do těchto dvou míst mělo nacpat až 300 vývojářů.

Ti se budou starat například o optimalizaci her World of Tanks, World of Warplanes nebo World of Warships, práce s daty nebo testování nových, doposud neoznámených, přesto rozpracovaných her. Do této doby společnost vydala už 15 titulů.

Wargaming v Čechách plánuje investovat obrovské peníze, částky jdou do desítek až stovek miliónů korun. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama