Valve: "Připravujeme několik singleplayerových her"
i Zdroj: Spite.cz
Artifact Novinka Valve: "Připravujeme několik singleplayerových her"

Valve: "Připravujeme několik singleplayerových her"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2021 17:39

Sám velký šéf Valve GabeN pro zahraniční media prozradil, že Valve chystá několik příběhových her. Nechtěl být ale konkrétní.

Reklama

Společnost Valve, která proslula svými úžasnými hrami jako Half-Life, Portal, Counter-Strike, Left 4 Dead nebo Team Fortress hráče už roky trápí svoji neaktivitou. Všichni netrpělivě čekáme na oznámení alespoň některé ze sérií, to však nepřichází. Karetní hrou Artifact tomu Valve opravdu nepomohlo.

V březnu minulého roku jsme se konečně dočkali nového dílu Half Life s podtitulem Alyx, ten však potěšil pouze VR hráče, kteří tvoří pouze 1 % hráčské komunity. 

Co bude dál? V nejnovějším rozhovoru se spoluzakladatelem a ředitelem Valve, Gabe Newellem se server tvnz.co.nz dozvěděl pár zajímavostí. Mimo jiné se zeptal, co říká na Cyberpunk 2077 a jeho technický stav. Odpověď byla jednoznačná. " Úžasné umělecké dílo, hráči si jej musí užívat. "

Teď ale zpět k Valve. Samozřejmě nechyběla otázka, zda společnost, kterou hráči pomalu, ale jistě odepisují připravuje novou hru. I zde byla otázka poměrně stručně zodpovězena. " Připravujeme několik příběhových her. Je zábavné přinášet nové hry."

V poslední řadě samozřejmě nemohla chybět otázka ohledně Half-Life 3. Na tu GabeN nechtěl odpovědět, prý nemá co říct. My musíme podotknout, že Valve vždy mělo ve vývoji několik her, včetně Half-Life 3, nikdy se ale nedostaly do pokročilé fáze vývoje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama