Studio TellTale Games je zpět!
i Zdroj: Spite.cz
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Studio TellTale Games je zpět!

Studio TellTale Games je zpět!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2019 22:28

Jak že to je dlouho, co svět šokovala zpráva o krachu oblíbeného studia TellTale Games? Je to necelý rok. A jak se zdá, TellTale Games vstává z mrtvých a snimi i oblíbené herní značky.

Reklama

V září minulého roku svět šokoval konec studia TellTale Games, které nás roky zásobovalo parádními adventurami jako The Walking Dead, The Wolf Among Us, Batman nebo Game of Thrones. Vývojáři do posledního člověka skončili a že by se někdy vrátili zpět bylo nepravděpodobné, studio zkrachovalo kvůli špatnýmu prodeji svých her. Údajně za to mohla špatná rozhodnutí ve vedení, což se má změnit.

TellTale Games jsou zpět! A to díky LCG Entertainment. Vývojáři se snad dají dohromady a obnoví některé prošlé značky. LCG také prozradilo, že studio TellTale Games vlastní práva na The Wolf Among Us a Batmana. The Walking Dead má zpět Skybound Games. TellTale však pracovalo i na dalších hrách, jako Minecraft, Stranger Things (pár záběrů z nedodělané hry zde ) nebo Guardians of the Galaxy. Zapomenout nesmíme ani na neoznámený horor se zombies.

Mimo klasických adventur mohly vzniknout i úplně jiné hry, s realistickou grafickou stránkou a možnostmi. K tomu už se ale nedostali. Každopádně, teď nezbývá než čekat na další informace a hry, které nám TellTale Games ve spolupráci s LCG připraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama