Stahujte CZ dabing pro Warcraft 3: Reforged
i Zdroj: Spite.cz
Warcraft 3: Reforged Novinka Stahujte CZ dabing pro Warcraft 3: Reforged

Stahujte CZ dabing pro Warcraft 3: Reforged

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2020 07:15

Je to sotva pár dnů, co vyšel vylepšený legendární Wacraft 3. Jenže, něco mu sakra chybí. A nejsou to efekty, slibované filmové cut-sceny a spousty dalších, o kterých jsme psali včera dopoledne. Wacraftu 3 chybí milovaný český dabing a titulky. Blizzard se na české hráče zkrátka vyprd.

Reklama

Včera jsme Vás informovali o připravované češtině pro Wacraft 3: Reforged, kterou se snaží přeportovat fanoušek "Dominik" z Warcraft 3: Classic. Ten nás už nějakou dobu zásobuje videami, ve kterých prezentuje český dabing na nové verzi Warcraft. Ještě včera nebylo jisté, zda-li se dočkáme módu, každopádně ten je tu. Móder však dodává, že jde o BETA verzi, ve které chybí spousty přeložených textů. 

Mód s českým dabingem stáhnete zde, nicméně Vás musíme upozornit, neneseme žádnou odpovědnost za aplikaci ani možné následky po instalaci. Ve staženém souboru si před instalací přečtěte návod.txt

Pozor na menší problém, někteří hráči hlásí, že se v registrech neobjevila složka Warcraft III. Pokud jste na tom stejně, zkuste ji sami vytvořit.

Warcraft 3: Reforge vyšlo 28.1. 2020 a v recenzích si nevede příliš dobře (6.3 / 10), recenzentům se nelíbí nenaplněné sliby vývojářů, špatná optimalizace a další...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama