Square Enix by chtělo vydat remaky svých starých her bez ohledu na zisky
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Square Enix by chtělo vydat remaky svých starých her bez ohledu na zisky

Square Enix by chtělo vydat remaky svých starých her bez ohledu na zisky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 6. 2019 07:11

Generální ředitel Square Enix, Yosuke Matsudy se v rozhovoru pro zahraniční server Game Informer pochlubil, jakou vydavatelství vidí svou budoucnost se starými tituly, jsme mile překvapeni.

Reklama

Square Enix působí v herním průmyslu od roku 2003, za své působení mají spousty vydaných titulů, které by si rozhodně zasloužily remaky. Yosuke Matsudy jako generální ředitel v nedavném rozhovoru oznámil, že by si moc přál, kdyby Square Enix "oživilo" celé série populárních starších her. 

Nadšení v tuto chvíli jsou pravděpodobně hlavně Japonští hráči, kteří těch her od SE mají o poznání více než my v Evropě nebo Americe. Když se podíváme na bohatý list vydaných her, určitě bychom byli rádi za remake například Deus Ex: Human Revolution (2012), Dead Island (2011), 007 Blood Stone (2010), Front Mission Evolved (2010), Lara Croft and the Guardian of Light (2010), Kane & Lynch 2: Dog Days (2010) nebo Singularity (2010). 

Matsudy navíc dodal, že by tyto hry rád viděl na nových konzolích a PC i v případě, že by nebyly výdělečné. Jeden z remaku starších her vyjde začátkem roku 2020, Final Fantasy 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama