Resident Evil: Operation Raccoon City - Gameplay
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Resident Evil: Operation Raccoon City - Gameplay

Resident Evil: Operation Raccoon City - Gameplay

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 11. 2011 07:00

2.11. 2011 GameSpot, web plný videí z her, které vyjdou nebo vyšly přináší nové video z dalšího pokračovní hry Resident Evil. Název můžete znát i z TV, pár filmů též vyšlo. První pocity z videa nejsou nějak extra dobré, o tom se můžete přesvědčit sami. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
2.11. 2011  GameSpot, web plný videí z her, které vyjdou nebo vyšly přináší nové video z dalšího pokračovní hry Resident Evil. Název můžete znát i z TV, pár filmů též vyšlo. První pocity z videa nejsou nějak extra dobré, o tom se můžete přesvědčit sami.
Při prvním pohledu na video to nevypadá nějak zle. Ale když se pořádně zakoukáme a uvidíme hlavní postavu jak střílí do nepřátel a s nimi to vůbec nehýbe trošku překvapí. Střela přímo na hlavu a nic se nestane, jen se ubere trochu života, to je pro mě například dost nevyhovující a doslova "trapné" pro hru roku 2012. 
Nový Resident Evil vyjde na obě hlavní konzole už 20. března. Bohužel jak již poslední dobou bývá zvykem hra vyjde na PC později, zatím není známo kdy. Do té doby máme dost času si RE pořádně prohlídnout.
My Vás budeme i nadále zásobovat novými videi.

GameSpot TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama