RECENZE: Slender (The game)
i Zdroj: Spite.cz
Novinka RECENZE: Slender (The game)

RECENZE: Slender (The game)

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 7. 2015 12:42

Do rukou se nám tentokrát dostala hra od Unity. Hru jsme pro Vás otestovali, sepsali pár užitečných bodů proč hru zkusit + přidali videa a screeny. Pojďme na to.

Reklama
Do rukou se nám tentokrát dostala hra od Unity. Hru jsme pro Vás otestovali, sepsali pár užitečných bodů proč hru zkusit + přidali videa a screeny. Pojďme na to.

Náhodně jsme narazili na horrorovou hru o velikosti 54 MB a která byla zdarma, to se jen tak nevidí. Někteří z Vás po přečtení názvu (Slender) už asi tuší oč jde. Ano, je to zabiják holčiček z temného lesa volající se jako Slender Man. 
Vždy večer po setmění, si muž vyhlídl holku, kterou následně zabil. Vaše jediná možnost je utéct a nepodívat se mu do očí, jinak jste jeho. On vlastně neútočí, jediná zbraň jsou jeho oči a možnost se plížit potichu za Vámi. Udeří až když to nejméně čekáte. Obrazovka Vám zazrní, ozve se hrozivý zvuk a Vy se prostě musíte leknout, rychle otočit a utíkat pryč.
.
RECENZE: Slender (The game)

Slender Man vypadá ve hře přesně tak, jak to můžete vidět v pravo. Říkáte si mizerná grafika? Jde nastavit až na 5 úrovní, ovšem ani ta nejlepší nemá dostatečně dobré detaily. Každopádně jsou hry, kde se na detaily nekouká, nýbrž na děj, který hra má, no prostě hororvý. 

Vy jako malá holčička jste vešla do lesa, kde Vás nečeká nic dobrého. Máte kameru, kterou můžete zoomovat do dálky a baterku, díky které vidíte na pár kroků. Bojovat nemůžete, co by také malá holčička zmohla.

Váš úkol je jednoduchý, musíte sesbírat 8 stran s popisy Slender Mana. Ty najdete na stanovištích, nejsou moc dobře vidět a po ukončení hry se respawnou jinak, takže by jste je neměli najít vždy na stejném místě, což dává hře celkem plus.

Mapa má různé cestičky a dá se velmi rychle a pěkně ztratit, sám jsem toho důkazem, kde jsem potkal Slender mana, utekl jsem a byl jsem uplně někde, odkud jsme vlastně ani nešel. Jak poznáte, že je někde v blízkosti? Pokud na něj míříte přímo kamerou (někdy nemusí být pořádně vidět) začne Vám obraz zrnit. Horší zážitek je, že po sebrání stránek budete slyšet více a více strašidelných zvuků.
.
Ovládání...
» Pohyb postavy: W, A, S, D
» Běh (sprint): L SHIFT
» Baterka (on/off): PTM, F
» Kamera (zoom): Q, E
» Sebrání stránek: LTM
Náš názor na hru:
Jo, na to že má hra velikost 54 MB je celkem zajímavá. Ovšem představme si tuto hru jako pořádnej titul Singleplayerovky například na CryEngine 3. Hned by to bylo o něčem jiném. Doufejme, že jednou něco takového bude, protože je to jedna z her, kde to semnou opravdu škublo a měl jsem husinu.
A jaký je Váš názor na hru? Napište nám do komentáře.

Český gameplay s dabingem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama