PREVIEW: Grand Theft Auto: V
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka PREVIEW: Grand Theft Auto: V

PREVIEW: Grand Theft Auto: V

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2012 13:08

Je tady něco, na co dlouho, hodně dlouho čekáme. Vždyť si vzpomeňte, jak trailer GTA V pobláznil svět, snad uplně každý web o hrách ho musel mít na stránce! Teď tu máme vše, co jsme potřebovali vědět, jaký svět nás čeká, kdo budeme a co budeme moci dělat - PREVIEW !

Reklama
Je tady něco, na co dlouho, hodně dlouho čekáme. Vždyť si vzpomeňte, jak trailer GTA V pobláznil svět, snad uplně každý web o hrách ho musel mít na stránce! Teď tu máme vše, co jsme potřebovali vědět, jaký svět nás čeká, kdo budeme a co budeme moci dělat - PREVIEW !

Na pořádně informace čekáme už dlouho, ovšem až nyní se dozvíme vše, co potřebujeme. Každý díl GTA je dá se říct revoluční. Vždyť si zvpomeňte na ještě na GTA 2, hrál ho určitě každý. Potom přišla trojika, kde 3D svět byl legendární. Nebo třeba San Andreas, jeho díl byl nejlepší z celé serie a ještě dnes je velmi oblíbený, stále ho najdete v prodeji. Potom GTA IV, kde děj a délka celé hry nebyla až tak moc, ovšem grafika, na tu byla radost pohledět. Teď je tu V díl, který půjde ve stopách nejlepšího GTA SA.
GTA IV a jeho DLC odhalili, že hráči rádi hrají za více osob. Proto GTA V přišlo s novinkou, kde budeme hrát za 3 různé osoby. Tři různé postavy budeme moct různě přepínat. Například si otevřeme mapu a tam uvidíme, kde se zrovna postava nachází, to bude samozřejmě omezené v úkolech.
PREVIEW: Grand Theft Auto: V
Asi nejzajímavější preview pro fanoušky Grand Theft Auto, které vydá v březnu už pátý díl. Kromě toho tento díl bude velkolepý, protože hra by se měla odehrávat v Los Santos, který bude zabírat 50% celé mapy. Podle posledních informací z centra města pojedeme přibližně 15 minut reálného času.
Příběh Grand theft Auto V bude zasazen do tří různých postav a to Michaela, bývalého úspěšného bankovního lupiče, Trevora - drogového závisláka a šílence od pohledu, a nakonec Franklina, mladého klučiny do nepohody, který pracuje v autosalónu a jehož zadek neustále vyhledává problémy. Příběhová linka bude udělána tak, že se není čeho bát podle časopisu Game Informer půjde co se týče příběhu o průlomový způsob a mělo by to vypadat jako ve filmu "Nejlepší z Brooklynu". Každá postava navíc bude žít svým vlastním životem, když za ně zrovna nebudeme hrát, takže je pak můžeme najít v hodně nečekaných situacích, až se k nim rozhodneme vrátit. Kromě toho každá postava má své koníčky a ty budeme moci vykonávat pouze za ní. Dynamický příběh, nabídne "náhodné světové události". Takže náhodou můžeme potkat auto, které má mrtvolu v kufru, stopaře a další..
PREVIEW: Grand Theft Auto: V
"Příběh bude dospělejší a vážnější."
Co se týče města nebo mapy, tak to bude větší jak San Andreas, GTA IV a Red Dead Redemption dohromady. Opravdu to tak je! Město bude gigantické a Rockstar si dali za úkol vytvořit nejdetailnější otevřené prostředí vůbec. Takže kromě města (Los Santos neboli Los Angeles) najdeme lesy, pláže, pláně, pouště, horu Mt. Chillad a nebo dokonce oceánské dno, které bude možné prohledat v potápěčském obleku. Když jsme se dostali až k oblekům, tak ty si budeme moci libovolně kupovat jako tomu bylo v San Andreas, budeme si moci tuningovat auta, užívat sportovních radovánek a plno dalších věcí ve světě.
Kromě možností tuningu a tak podobně se ve hře objeví prvky i z her jiných a to například z Red Dead Redemption, L. A. Noire či Max Payne 3. GTA V nebude plné jen nových věci, ale například takový Ammu-Nation se vrací a nebo třeba telefon, který bude mít navíc i internet. 
Již páté Grand Theft Auto nám nabídne i největší vozový park co jsme mohli v serii GTA vidět. Půjde o desítky aut, motorek, vodních člunů, vodních skůtry, náklaďáků, letadel, helikoptér a bůhví co dalšího. Možná se dočkáme podle obrázku i originálních značek aut, ale to není potvrzená informace. Co se ještě aut týče, tak ty budou lépe držet na silnici a tak si GTA bude v uvozovkách hrát na "závodní hru" a ne na "závody po ledu" jako tomu je v GTA IV. 
» Ve hře se nejspíše dočkáme posilovny a kromě toho se můžeme těšit na jógu, tenis, golf, závody na vodním skůtru nebo skok padákem. 
» Hra bude hodně zaměřená na střílení, ale i tak Rockstar výrazně vylepšil souboje na blízko.
» Los Santos bude dělané hodně podle svého vzoru Los Angeles, prý se tedy můžeme těšit na Hollywood, pornoprůmysl, problémy s imigranty, luxusní oblasti a také oblasti plné bezdomovců.
» V GTA V bude také orchestrální hudba, která bude pohánět akční mise.
» Když se budete opravdu nudit, tak si pusťte televizi. Naleznete v ní plno nových a pěkných pořadů.
» Kameru půjde libovolně nastavit do různých úhlů
» Nemusíte se bát, že se ve hře nedočkáte překvapení. Postava může potom jednat neadekvátně.
» Autu půjde prostřelit nádrž, která hned nemusí bouchnout, ale když se potom vytékající kapalina vznítí, tak se dočkáme obřího výbuchu.
» Každá postava má své skilly.

Grand Theft Auto V vyjde v březnu 2013 na zatím pouze ohlášené konzole, ovšem PC se dá samozřejmě očekávat také.

Za PREVIEW děkujeme "midderovi"
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama