Přehlídka LA Noire na PC + info
i Zdroj: Spite.cz
L.A. Noire Novinka Přehlídka LA Noire na PC + info

Přehlídka LA Noire na PC + info

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2011 17:34

25.10. 2011 Za pár dní vychází očekáváná hra LA Noire. Normálně neměla být vůbec vydána na PC, ale fanoušky tak zaujala, že si ji u Rock Star vydupali i na platformu PC. V dnešním článku si ukážeme pár videí jako představení LA Noire. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
25.10. 2011  Za pár dní vychází očekáváná hra LA Noire. Normálně neměla být vůbec vydána na PC, ale fanoušky tak zaujala, že si ji u Rock Star vydupali i na platformu PC. V dnešním článku si ukážeme pár videí jako představení LA Noire.
- LA Noire, na první pohled může připomínat českou hru Mafii. Jen zde jste Policie a vyšetřujete vraždy, krádeže a vše co dělají běžní policisté. Vybrali jsme pro Vás pár HD videí, které by Vám měli ukázat LA Norie v pravém světle.

Ve hře uvidíte i takové detaily, jako nápisy na nábojích, budete moct křičet na pachatele jako tomu je i v realitě a celkově Vás hra vtáhne do děje hlavně kvuli propracovaným možnostem.

   

Pokud dorazíte na místo činu, je nutné ho velmi dobře prohledat, i nejmenší důkazi Vám mohou pomoci pro rozluštění připadu. Prohledání odpadkového koše je sice trošku nechutné, ale co když právě tam je zbran pachatele? Sledujte video.

   

Deseti minutové video Vám ukáže hru přímo ze hry. Jak jsme již psali v jiných článcích, hra vyšla před několika měsíci na konzole Xbox a Playstation 3. Do dnes se ukázalo pár videí a my jsme vybrali toto. HD gameplay nám ukáže ... Můž zastřelen v jedné z ulic a vaše hlavní postava si vše prohlídne. S mrtvolou můžete hýbat skoro jak chcete. Otáčet hlavu, prohlédnout ruce, kouknout se pod sako, kde policista najdete jaký si formulář. Prohlížení místa činu Vám může zabrat několik minut, doporučujeme nikam nepospíchat a vše si pořádně prohlídnout. Náš policista ve videu nachází zbran v odpoadkovém koši - má důkazný material a hlavně vražednou zbran.

Pokud poběžíte směrem na mrtvolu, tak jej policista překročí, což se nám velmi líbilo. Dále ve videu můžeme vidět, jak detektiv nachází svědky nebo alepson lidi, kteří mohli něco slyšet. Můžete si také zapsat poznámky do svého deníčku. Poslední sekundy ve videu zamíříte do krámu, kde byla zbran koupena, jak to policista zjistil? To jste si mohli všimnout podle čísla vyrytého na zbrani, kdy detektiv prohledával místo činu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama