Přehled: To nejlepší z E3 2019
i Zdroj: Spite.cz
Fable Novinka Přehled: To nejlepší z E3 2019

Přehled: To nejlepší z E3 2019

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 6. 2019 13:20

E3 2019 je pomalu za námi a my se již s klidem můžeme podívat na ty nejlepší hry a informace, které nám světové herní vydavatelství během festivalu v Los Angeles nabídly.

Reklama

Bylo toho letos o poznání méně, článků bylo v minulosti o polovinu více, i tak je z ročníku 2019 co vybírat. Na několik očekávaných věcí bohužel nedošlo, těšili jsme se například na oznámení Splinter Cellu, Fable 4 nebo nových Need for Speed. Přesto jsme spokojení, pár překvapení tu bylo. Postaral se o ně hlavně Ubisoft a Bethesda.

Deathloop

Bethesda - 2020

PC/PS4/XONE

Bethesda po druhé. Tvůrci perfektní dvoudílné akce Dishonored představují mysteriózní akční titul Deathloop. Na přesně informace o hře si musíme ještě počkat, každopádně to vypadá, že se je na co těšit.

Blair Witch

Bloober Team - 30.8. 2019

PC/PS4/XONE

Tvůrci skvělého hororu Layers of Fear mile překvapili a zároveň vyděsili. Jejich nový titul Blair Witch nahání husí kůži už pouhým trailerem. V kůži bývalého defektiva se vydáme pomoct hledat ztraceného chlapce do velmi dobře známého lesa v Blair Witch. Co nás tam čeká, na to už se podívejte sami.

Elden Ring

FromSoftware - 2020

PC/PS4/XONE

Tvůrci úspěšných hardcore RPG her Dark Souls, Bloodborne nebo Sekiro: Shadows Die Twice oznámili další do řad RPG her s názvem Elden Ring. O samotné hře toho ale moc neřekli, možná něco prozradí trailer.

VOLTA Football

EA - 27.9. 2019

PC/PS4/XONE/SWITCH

O velmi milé překvapení se tentokrát postarala i společnost EA SPORTS. Mimo už tradiční FIFU jsme se dočkali oznámení také VOLTA Footballu, což je jeden z nových režimů FIFA 20. Jde i jinak říkající FIFA Street. Na trailer se mrkněte níže. Vyjde společně s FIFOU v září.

Star Wars Jedi: Fallen Order

EA - 15.11. 2019

PC/PS4/XONE

Velká očekávání Jedi Fallen Order nezklamala, EA ukázalo vůbec první gameplay video, na které čekáme už roky. Vypadá perfektně, na všechnu tu krásu od Respawn studia se podívejte níže.

Rainbow Six: Quarantine

Ubisoft - 2020

PC/PS4/XONE

Ubisoft oznámil pokračování série Rainbow Six s podtitulem Quarantine. Informací však moc neposkytl. Nasazení duhové šestky se podívá do vesmíru v kooperaci až pro tři hráče, kde budeme čelit mimozemským tvorům. 

Gods & Monsters

Ubisoft - 24.2. 2020

PC/PS4/XONE

Ubisoft oznámil menší RPG hru ve stylu Zeldy, že se nechal inspirovat právě hrou od Nintenda je na první pohled jisté. O hře jsme se toho moc nedozvěděli, známe však datum vydání.

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED - 16.4. 2020

PC/PS4/XONE

Tvůrci Zaklínače po asi šesti letech od oznámení prozradili datum vydání, hry se dočkáme začátkem roku 2020. Fanoušky mila překvapila i jedna z postav, kterou si zahraje oblíbený herec Keanu Reeves. 

Dying Light 2

Techland - Jaro 2020

PC/PS4/XONE

Parkourový zombie survival Dying Light 2 se na E3 předvedl v dalších videích, dočkali jsme se také data přibližného vydání.

Watch Dogs: Legion

Ubisoft - 6.3. 2020

PC/PS4/XONE

Watch Dogs se tak trochu změní. Zatím co jsme se v minulých dvou dílech pohybovali v aktuálním světě a technologií, Legion nás vezme trochu dál. Vše se odehrává v Londýně po Brexitu v brzké budoucnosti, ulice hlídají drony, k dispozici jsou tak trochu futuristické technologie, vozidla i zbraně. Velkou novinkou je rekrut nových lidí do party. Rekrutovat můžeme koho jen chceme. Za každého nového člena pak můžeme klidně pokračovat v ději. Novinkou je také možné chvilkou zneviditelnění, chybět nebude podpora ray-tracingu.

Marvel's Avengers

Square Enix - 15.5. 2020

PC/PS4/XONE

Square Enix nám po letech čekání odhalilo kooperační Marvel's Avengers. Známe datum vydání, zápletku a nechybí dlouho očekávaný první trailer.

Vše z E3 2019 najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama