Pomozte české hře Welcome Color To World dostat se na Steam
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Pomozte české hře Welcome Color To World dostat se na Steam

Pomozte české hře Welcome Color To World dostat se na Steam

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 10. 2020 15:00

Na českém Startovači se objevila další česká RPG adventura, která se snaží prorazit. Cílem je Steam.

Reklama

Jak jste si mnozí mohli všimnout, velmi rádi podporujeme české a slovenské vývojáře, které často promujeme. A výjimkou nebude ani tento menší projekt Welcome Color To World od českého vývojáře a studenta Šimona Ustala. Ten na hře pracuje sám a hráče láká do barevného světa, kde se odehává příběh bratrů  Daxe a Foxe, kteří přežili osudnou bitvu u jejich vesnice Isgana kde Daxe připravil hlavní antagonista Bokrieg o pohyblivost nohou a jejich samotné rodiče.

Welcome Color to World jede na Unreal Engine 4 a je kooperační hrou pro dva hráče, ať už online nebo lokálně. Níže další informace.

 
  • Bohatý combat systém zde si bereme inspiraci z české hry Kingdom Come Deliverance a i částečně z Dark Souls, bude to těžké, bude to zábavné a ještě lepší s druhým hráčem.
 
  • Vylepšujte si postavu ve hře můžete sbírat perky v našem Stromu perků, naučit se nové recepty pro výrobu či alchymii a získávat nové cenné vybavení pro hráče.
 
  • Obrovský Low-Poly svět v 35 různorodých levelech, každý level je unikát, nové věci, nové perky, nový příběh a nové zkušenosti a příběh o délce 14 -16 hodin.
 
  • Pomáhejte lidem v nouzi a oni pomůžou vám, můžete jim pomoci a získat vybavení, zvýšení respektu, můžou vám pomoci i v souboji pod vaším vedením.
 
  • Bohatý živý svět po své cestě můžete narazit na soustu lidí, zvířat a jiné hmyzí havěti se, kterými můžete interagovat.
 
  • Taktizujte, vytvářejte a bavte se hlavní tématikou je barva, takže se dá použít jak v boji, ale i při obarvování a malování vašich dílek na jednu velkou mapu.
  
Hru můžete finančně podpořit na Startovač.cz, kde se ještě následujících 15 dnů budou pokoušet vybrat 15.500 Kč. Po vybraní dostatečného počtu financí hra zamíří na Steam. Později jsou plánované také konzole a Switch.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama