PES 2021 vyjde jen jako aktualizace pro PES 2020
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PES 2021 vyjde jen jako aktualizace pro PES 2020

PES 2021 vyjde jen jako aktualizace pro PES 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 7. 2020 20:45

Byla to jen otázka času, kdy buď FIFA nebo PES přijdou s tímto krokem.

Reklama

Ano čtete dobře. Jsou dvě možnosti. Konami pomalu vzdává boj s EA SPORTS, na který bohužel kvalitou už roky nemá, nebo zkouší krok, po kterém volají hráči posledních několik let a může to přinést větší úspěch, než si možná EA myslí. Jaký? Hráčům už roky vadí přístup série FIFA i PES, a to takový, že rok co rok již nemá série tak velké inovace, aby si o ně studia říkaly takové sumy. Ve finále dostaneme pár upravených obličejů a aktualizované soupisky = plnohodnotná hra za 59.99$. 

Hráči včetně nás, studia neustále kritizují a navrhují, ať EA i Konami vydají další díly série skrze placené DLC balíčky. Všem nám je jasné, že práce na novém díle nejsou jednoduché, ale říkat si o dalších 60 éček už je trošku moc a my souhlasíme. A přesně to nyní zavede Konami, tvůrce fotbalové série Pro Evolution Soccer. PES 2021 už vyjde jen jako aktualizace pro PES 2020. Podle uniklých informací, které se objevily dnes v obchodě Microsoft Store se chystá něco jako DLC. Hra dostane aktualizované soupisky, nýbrž kvalitou - animace, efekty nebo graficky se nezmění.

Uvidíme, jak na to zareaguje EA, protože tohle je přesně to, co hráči chtějí, Konami by tento tah mohl významně pomoci s prodeji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama