Oznámené hry na E3 2017
i Zdroj: Spite.cz
Anthem Novinka Oznámené hry na E3 2017

Oznámené hry na E3 2017

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2017 13:16

Připravili jsme pro Vás speciální článek, ve kterém se zaměříme na oznámené hry během konference E3 2017, která je bohužel definitivně za námi. Letošek přinesl spousty skvělých her a několik velkých překvapení, jako třeba Metro: Exodus od A4 Games.

Reklama

Připravili jsme pro Vás speciální článek, ve kterém se zaměříme na oznámené hry během konference E3 2017, která je bohužel definitivně za námi. Letošek přinesl spousty skvělých her a několik velkých překvapení, jako třeba Metro: Exodus od A4 Games.

Pokud jste nesledovali tak pečlivě E3 2017 jako my, tak pro Vás máme článek, ve kterém se detailně zaměříme na oznámené hry, během této konference. Objevilo se spousty zajímavých titulů i velkých překvapení. O ty se postaralo především A4 Games s Mertro: Exodus a Ubisoft se Skulls and Bones. Pojďme se ale detailněji podívat na všechny oznámené hry.

Anthem

2018 - PC/PS4/XONE

Vědělo se, že tvůrci původního Mass Effectu pracují na něčem novém, EA i BioWare o tom často psali, trošku jsme čekali Dragon Age, přišel však Anthem, který všem včetně nás vytřel zrak. Ten překrásný svět jak z Avatara, do toho zajímavé sci-fi prvky nebo "exoskeleton" jak z Iron mana. Na tuhle parádu se už podívejte sami. 

  

The Evil Within 2

13.10. 2017 - PC/PS4/XONE

Veškeré spekulace o možném oznámení pokračování hororu The Evil Within se naplnily. Bethesda plně představila dvojku, která nabídne nový děj, postavy a dočká se zlepšení grafické stránky. Dokonce prozradili datum vydání a bude to ještě letos.

  

Assassin's Creed: Origins

27.10. 2017 - PC/PS4/XONE

Asasíni se vrací. Ubisoft nás pošle na samotný začátek celé éry, kde brartstvo terpve začne. Vše se odehraje v Egyptě. Oznamovací trailer byl neskutečný, to už se ale nedalo říct o gameplay záběrech, každopádně berte v potaz, že jde o alpha záběry. 

   

A Way Out

Začátek 2018 - PC/PS4/XONE

Na tohle čekáme dlouho. Už před dlouhými třemi lety EA ukázalo tajemný teaser trailer tohoto studia, bohužel, tímto skončilo. Skoro jsme už nedoufali. Každopádně, ten pravý čas přišel a EA oznámilo A Way Out, akční hru od tvůrců Brothers in Arms. Více i hře v samostatném článku.

  

Metro: Exodus

2018 - PC/PS4/XONE

Asi největší překvapení E3 2017. Při zahájení Microsoft konference jsme mohli vidět představení konzole Xbox One X, na tom by nebylo nic divného, kdyby první demostrovanou hrou nebylo právě nové Metro od původních tvůrců z A4 Games. Známe pár detailů a máme parádní trailer, dle slov vývojářů jde o in-game záběry. Podívejte se a kochejte se.

 

Wolfenstein 2: The New Colossus

27.10. 2017 - PC/PS4/XONE

Popravdě, mluvilo se o New Colossus už před rokem, kdy se objevil vůbec první náznak toho, co Bethesda plánuje. A přesně jak se očekávalo, tak se stalo. Nový Wolf přichází do Ameriky, kde bude likvidovat za pomocí svého obleku a bohatým arsenalem zbraní nacisty.

  

Ashen

TBA - PC/XONE

Microsoft při své konferenci oznámil i zatím skvěle vypadající RPG hru Ashen od doposud ne moc známého studia Aurora44, které funguje zatím jen pouhé 3 roky. Podle oficiálního webu jde o jejich první připravovanou hru, jak tohle malé studio oddebutuje s hrou Ashen?

  

Forza: Motorsport 7

3.10. 2017 - PC/XONE

Jeden z největších klenotů Microsoftu, série Forza dostala pokračování s dílem Motorsport 7, která nabídne nejvíce realistické prostředí, jaké kdy série měla. Závody poběží ve 4K při 60FPS a to i na konzoli Xbox One X. V článku trailer, gameplay záběry a datum vydání.

  

The Crew 2

Začátek 2018 - PC/PS4/XONE

Ubisoft už přibližně před měsícem naznačil, že během konference E3 2017 oznámí pokračování ne zrovna úspěšných závodů The Crew. Každopádně, snad se tvůrci poučili z chyb a udělají pořádnou akční hru, která se vyvaruje problémům z prvního dílu.

  

Skulls & Bones

Konec 2018 - PC/PS4/XONE

Pamatujete na ty parádní souboje na lodích, které jsme prováděli v Assassin's Creed: Black Flag? Tak právě něco podobného Ubisoft nabízí. Hra Skull and Bones nás vyšle na mořské dobrodružství jak singleplayeru, tak PVP multiplayeru. 

  

Beyond Good & Evil 2

2018 - PC/PS4/XONE

O možném pokračování se autor prvního dílu, který vyšel před dlouhými 14 lety zmínil už minulý rok v září. S hrou se tedy začalo počítat jako s oznámenou, později to přiznal i sám Ubisoft, přesto jsme z oznámení hry hodně překvapení, proč? 

  

Starlink: Battle for Atlas

Konec 2018 - XONE/PS4

A počet oznámených her na letošní E3 2017 stále nekončí, Ubisoft představil svou další zcela novou IP, dobrodružnou hru Starlink: Battle for Atlas, která připomíná No Man's Sky. Jde o menší hru pro konzole Switch, PS4 a XONE, PC verze se s překvapením všech neplánuje.

  

Genesis Alpha One

2018 - PC/PS4/XONE

Menší vydavatelská společnosti Team17 má na svém seznamu spíše menší béčkové hry, jako třeba The Escapist nebo známou sérii Worms Armageddon. Teď však chystají něco většího, na E3 oznámili hodně zajímavou, vesmírnou akční hru Genesis Alpha One, určitě si přečtěte více.

  

Tropico 6

2018 - PC/PS4/XONE

Hurá, oblíbená strategie Tropico dostane pokračování, sice si na něj ještě počkáme, ale to nevadí. Bojíme se spíše toho, že na něm pracuje nové studio Limbic namísto Haemimont Games. Co šestka nabídne nového nám tvůrci neprozradili, pravděpodobně to ale nebude nic převratného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama