Otestovali jsme PUBG Mobile, jak dopadlo?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Otestovali jsme PUBG Mobile, jak dopadlo?

Otestovali jsme PUBG Mobile, jak dopadlo?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 3. 2018 00:10

Už několik hodin můžeme celosvětově stahovat zdarma oficiální port Playerunknown's Battlegrounds na mobily. My hru samozřejmě otestovali a tady jsou naše dojmy.

Reklama

Testovali jsme EU server SOLO na iPhone 7 - nastavení HIGH

Čínský gigant Tencent včera vydal globálně oficiální port úspěšné battle-royale hry Playerunknown's Battlegrounds pro mobilní zařízení iOS a Android, hru najdete v obchodech pod názvem PUBG Mobile. My, jako věrní hráči a fanoušci PUBG jsme i mobilní port museli vyzkoušet. 

Jak dopadl? Dle nás - lépe udělat nejde, hra absolutně netrpí problémy, které známe z PC/XONE verze, tedy časté bugy, špatné zvukové efekty, lagy či dropy FPS. Ve hře nechybí prakticky nic, ač je mapa lehce ořezaná, přesto je dost bohatá na loot, hned v první hře jsme našli lvl 3 vestu, lvl 2 helmu, 2× AR tlumič, 4× Scope a měli dostatečné množství healů.

Na start nečekáte, ve hře je ihned 100 lidí (EU server). Co se animací týče, na mobilní hru jsou super, zvuky jsou téměř identické s PC verzí, to samé proskakování oken a plotů. 

Otestovali jsme PUBG Mobile, jak dopadlo?

Verdikt? PUBG Mobile je skvělá hra, člověk se dokáže zapotit stejně, jako při plné PC verzi. Celkově vše funguje v pořádku tak, jak by mělo. Jediný problém je snad ten, že hra vám občas v blízkosti sebere automaticky náboje/attachmenty do zbraní aniž byste chtěli. 

Hodnocení: 4.5 / 5

A pokud vás zajímalo, jak dopadla naše první hra, tak o tom se snad nemusíme ani bavit, ne? Screenshot níže.

Otestovali jsme PUBG Mobile, jak dopadlo?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama