Novinka na webu - Tipovačka
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Novinka na webu - Tipovačka

Novinka na webu - Tipovačka

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2011 11:13

30.12. 2011 Tipovačka - probíhá hlavně na Fanouškovské stránce Facebook - SPITE.cz (official). O čem je, jak probíhá a vše kolem této soutěže najdete v pokračování tohoto článku. » Číst celý článek |  Komentář  | TOP

Reklama
30.12. 2011 Tipovačka - probíhá hlavně na Fanouškovské stránce Facebook - SPITE.cz (official). O čem je, jak probíhá a vše kolem této soutěže najdete v pokračování tohoto článku.
» Číst celý článek  |  Komentář  |  TOP

Poznámka: Soutěž bude probíhat celý první měsíc v roce 2012 - tedy Leden. Pokud uvidíme alepsoň menší úspěch, hra bude pokračovat dále i s dárky za Vámi uhodnuté TIPY!

» O co vlastně jde: Protože hodně lidí píše, nebo psalo i z vlastní zkušenosti, že na Facebooku(R) je nuda, tak jsme zkusili založit tuto tipovací soutěž. Každý den přidáme jeden obrázek a vy můžete tipovat o jakou jde. Přidat můžeme jak obrázky z her, které vyšly, z her které přijdou. Objevit se můžou i několikrát ze stejné. 
» Jak soutěžit: Všechny screeny ze soutěže jako první uplodujeme na Facebook. Tam tipujete a poté jsou výsledky z tipování uveřejněny zde na webu. My přídáme obrázek a tím hned začíná soutěž.
» Jak zjistíte, že byl přidán obrázek: Stačí se pouze přidat do naší Facebook Fan stránky. Pokud nás nechcete hledat, můžete kliknout zde nebo na horní straně webu na To se mi líbí. Výsledky ze starších obrázků a tipování najdete na této stránce nebo v pravo na webu máte odkaz. 
» Co máte z toho, že uhodnete: Prozatím nic, jde jen o zabavení se a zahnat nudu. Pokud uvidíme velký zájem o tipování, budeme přidávat i dva denně. Později se budete moci přihlásit do soutěže a Váš nick bude vypsán mezi soutěžící. Pokud uhodnete, bude Váš hlas zapsán do seznamu. Po nějakém počtu uhodnutí budete odměněni. Jak, to se uvidí podle úspěchu soutěže.
Novinka na webu - Tipovačka
Novinka na webu - Tipovačka

- Máte ještě nejaké dotazy? Zeptejte se na cokoliv v  komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama