Na čem pracuje studio Naughty Dog?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Na čem pracuje studio Naughty Dog?

Na čem pracuje studio Naughty Dog?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 4. 2022 12:13

Po delší době se znovu objevily zprávy, na čem aktuálně by mělo pracovat studio Naughtly Dog. Údajně chystá hned tři projekty.

Reklama

Jednou za čas se objeví někdo, kdo tvrdí, jak ví, na čem pracuje například právě talentované studio Naughty Dog. Jde vždy o velmi zajímavé informace, studio má za sebou parádní hry jako Uncharted nebo The Last of Us a tak čekáme i na minimální střípky ohledně dalších projektů.

Zdroj pod nickem JadenTheKing tvrdí, že ve studiu nyní vznikají tři projekty a překvapivě ani v jednom není zmíněný remake The Last of Us, o kterém se nějakou dobu mluvilo, dokonce neměl mít daleko do vydání. Pojďme si ale něco málo říct o těch dalších.

The Last of Us Online

To, že by se měla připravovat online verze The Last of Us se ví již několik let. Dokonce bylo původně v plánu, že vyjde společně s The Last of Us 2, k tomu ale kvůli nedostatku času nedošlo a tak vydání proběhne samostatně. Zdroj tvrdí, že původní plány se měly točit kolem battle-royale režimu, nicméně nakonec by měl připomínat mix Escape From Tarkov a The Division. Kdy by mohl vyjít? Odhaduje se první polovina roku 2023.

The Last of Us 3

V plánech Naughty Dog je i třetí díl skvělého The Last of Us, přednost ale dostaly jiné projekty s tím, že na trojku dojde až někdy časem, a platí to i dnes. Třetí díl bude roky daleko, každopádně scénář má být už nějakou dobu hotový.

Zbrusu nová IP

A prakticky od vydání také víme, že v plánech Naughty Dog je zbrusu nová značka, zdroje se ale nedokážou shodnout na tom, co se chystá. Někdo mluví o fantasy hře, jiní zase o steampunku z 60. let. Nicméně jisté je, že půjde o příběhovou hru pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama