Minecraft u konce? Jak to bude dále?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Minecraft u konce? Jak to bude dále?

Minecraft u konce? Jak to bude dále?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 11. 2011 23:14

8.11. 2011 Výrobce hry Minecraft ohlásil na svém Twitteru, že hra je u konce. Ale nemusíte být zaskočeni. Končí pouze BETA verze. Již brzy se dočkáme dalšího vydání. Jak je na tom Minecraft za posledních 10 měsíců? Čtěte dále... » Číst celý článek | Komentář

Reklama
8.11. 2011  Výrobce hry Minecraft ohlásil na svém Twitteru, že hra je u konce. Ale nemusíte být zaskočeni. Končí pouze BETA verze. Již brzy se dočkáme dalšího vydání. Jak je na tom Minecraft za posledních 10 měsíců? Čtěte dále...
Minecraft, hra, která na první dojem vypadá příšerně, je doopravdy jednou z právě nejhranějších her vůbec. Výrobce této kostičkové hry zveřejnil některé údaje o tom, jak se Minecraftu dařilo v posledních 10. měsících.
Za poslední takřka rok se registrovalo neuvěřitelných 16 milionu uživatelů. Za tu dobu se stačilo prodat více jak 4 miliony kopií PC verze
Minecraft však jde hrát i zdarma. A to legálně přímo od výrobce hry. Samozřejmě registrovaní uživatelé, kteří mají VIP, nebo koupenou verzi mají o velké množství funkcí více. Což můžeme doporučit, pokud se na tuto hru chystáte.
Minecraft u konce? Jak to bude dále?
Ted už ale k tomu hlavnímu. Minecraft za nedlouho končí jako BETA verze, kterou jste mohli stahovat zde. Ehm, ještě musím připomenout, Minecraft se dostala až na 5 místo mezi nejstahovanějšími hrami. A to je konkurovali všechny hry od roky 2007 až 2011. Ted už ale zpět.
Vývojář sdílel na svém Twitter účtu zprávu o tom, že přístí týden, tedy 14.11. - 21.11. bude BETA zastavena a vyjde nová verze - Minecraft 1.0. Ta samozřejmě bude také zdarma a ke stažení zde u nás. 
Jedna ještě důležitá zpráva pro lidi, kteří používají XBOX 360. Na začátku roku 2012 by měla, není to však jisté vyjít verze i pro XBOX konzole.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama