Mapa a další zajímavosti z Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Mapa a další zajímavosti z Red Dead Redemption 2

Mapa a další zajímavosti z Red Dead Redemption 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 10. 2018 07:35

Rockstar Games v rámci dalších ukázek pro novináře prozradil další detaily o Red Dead Redemption 2 - a rozhodně potěší. Navíc jsme se dozvěděli jednu menší zajímavost ohledně mapy ve hře nebo její velikosti.

Reklama

Když se tak zamyslíme, byla vůbec nějaká špatná informace o #Red Dead Redemption 2 ? Nebyla a tím to bude i pokračovat. Rockstar Games prozradilo další detaily o hře, tentokrát se jednalo o našeho koně. Ten nebude pouze parťákem jako v jiných hrách - třeba Assassin's Creed, kde zapískáme a jedeme, o svého "kamaráda" se budeme muset starat, převlékat jej a trénovat.

Čím hezčí kůň, tím jste ve světě zajímavější, co se týče tréninku, ten bude velmi důležitý. Kůň dostane čtyři levely, s každým se něco zlepší, například pohyby, rychlost a různé reakce. Důležité však budou i jeho reakce v rámci střelby či předátorů, ze začátku se koně bojí výbuchů, střelby nebo podle GameSpotu predátorů v přírodě.

Dočkali jsme se první informace také o mapě, ta má být největší, jakou kdy Rockstar Games vytvořilo, navíc, se v mapě skrývá kompletně celá mapa z prvního dílu. Přesnou velikost nikdo neprozradil, každopádně může trvat hodiny, než ji celou projedete. Chybět tak nebude rychlé cestování nebo jízda vlakem ze zastávky na zastávku či jízda na koni a další.

Red Dead Redemption 2 vychází 26.10. 2018 pro PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama