Jak vyřešit problémy s Max Payne 3
i Zdroj: Spite.cz
Max Payne 3 Novinka Jak vyřešit problémy s Max Payne 3

Jak vyřešit problémy s Max Payne 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 3. 2019 10:33

1.6. 2012 vyšel třetí díl Maxe a bohužel plný chyb a bugů. Rockstar to moc dobře ví a už vydává jeden update za druhým. Jak vyřešit některé chyby Vám poradíme v tomto článku.

Reklama

Rockstargames vydává velmi dobré tituly, ovšem v každé z nich se najdou velké nedostatky. Schytal to i Max Payne 3. Optimalizace hry vyšla na výbornou. I slabší počítače hru rozjedou celkem kvalitně. Ovšem co RockStar nedomyslel je přihlášení do Social clubu, problémy pro hráče s Windows 7 atd. Teď Vám zkusím pomoci jak na to.


» Máš Windows 7 - 64 bit ?

Na konci instalace Vám vyskočil error, kde hlásil bláboly o Windows Vista pack? Potom tento problém vyřešíte následovně. Na exe soubor dáte pravé tlačítko myši » Vlastnosti » Kompatibilita » Tam nastavte Windows Vista Pack 3.


» Hra nejde spustit, nebo hned spadne ?

Po úspěšně dokončené instalaci Vám nejde spustit hra, nebo se zapne a vyhodí hlášku například, že Max přestal pracovat? Tento problém by jste mohli vyřešit následovně. Na spouštěcí ikonu klikněte pravým na myši » Vlastnosti » Kompatibilita » Tento program spouštět jako správce.


» Hra obsahuje několik bugů..

Ano, hra se Vám může z ničeho nic prostě zaseknout a neběžet dále. Stále Vám bude padat na plochu a neodpovídat, s tímto problém už prostě nic neuděláme a musíme si počkat na pořádný UPDATE, který na 100% vyjde hodně brzo. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama