Jak dopadly recenze Star Wars: Battlefront
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jak dopadly recenze Star Wars: Battlefront

Jak dopadly recenze Star Wars: Battlefront

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 11. 2015 13:59

Vítejte u magazínu "Jak dopadly recenze...", v tomto novém magazínu, Vám budeme od roku 2015 psát články o nejočekávanější hrách, jak dopadly v recenzích v největších herních magazínech v zahraničí. Tento magazín píšeme pouze v případě, že jsou recenze dříve, než vydaná hra.

Reklama
Vítejte u magazínu "Jak dopadly recenze...", v tomto novém magazínu, Vám budeme od roku 2015 psát články o nejočekávanější hrách, jak dopadly v recenzích v největších herních magazínech v zahraničí. Tento magazín píšeme pouze v případě, že jsou recenze dříve, než vydaná hra.

Recenze pro Star Wars: Battlefront od EA  jsou předčasně venku a také proto tu pro Vás máme mini-magazín "Jak dopadly recenze".

Star Wars už dostalo více jak 10 recenzí, a jak dopadlo? Čekali jsme to po pravdě mnohem lepší, BETA byla opravdu skvělá a fakt bavila. Každopádně to už se asi nedá říct o finální verzi. Recenzenti nejvíce chválí detailní a krásně zpracované mapy, to samé audio, toho už jsme si ale mohli všimnout také v betě. Co se recenzentům naopak nelíbilo? Například vozidla, které jsou prý spíše jen jako doplněk, aby se neřeklo.

Výsledek recenzí:

78

/ 100

AusGamers

9 / 10

PlayStation LS

8 / 10

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama