INFO: Zajímají Vás hry, které vyjdou v roce 2013? My máme seznam.
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka INFO: Zajímají Vás hry, které vyjdou v roce 2013? My máme seznam.

INFO: Zajímají Vás hry, které vyjdou v roce 2013? My máme seznam.

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2012 18:00

4.11. 2012 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat » mix_of_games_characters_by_gaterplu

Reklama
Od poloviny roku se dozvídáme, jaké hry přijdou další rok, tentokrát je to rok 2013. Již nyní víme, že TOP her vyjde ranec a bude o dost lepší, než ten letošní. Byly oznámeny desítky her, například? Grand Theft Auto V, Crysis 3 nebo Tomb Raider.

Protože již bylo oznámeno několik TOP titulů na další rok, donutilo nás Vám dát o nich vědět. Samozřejmě nejspíše víte, že vyjde další díl GTA, Crysis, Tomb Raider. Věděli jste ale, že má vyjít Star Wars 1313, Metal Gear Solid konečně na PC a nebo taky Dead Island a jeho druhý díl?
Od poloviny roku 2012 se Vám snažíme seznam her 2013 aktualizovat každý týden a zatím se nám to daří, vždy seznam obohatí nějaká hra. Všimli jsme si, že dost lidí nám píše například, kdy má vyjít Assassin nebo kdy vyjde GTA V atd atd. Proto Vám tímto článkem chceme říci, že seznam her, které prozatím byly zveřejněny již máme. 
Do Katalogu her se dostanete jednoduše, v pravém panelu máte logo (Kalendáře), vedle něj jsou hry, které právě vycházejí, neboli spíše vyšly a jsou k dispozici na SPITE.cz. Po kliknutí ale na Kalendář se přemístíte do katalogu, kde již máte na hlavní straně měsíc Leden, pod měsícem Leden jsou hry, které JSOU oznámeny pro rok 2013, ale nemají přesný datum vydání, tedy měsíc a den. U některých se ví pouze měsíc, nebo quartal.
Jelikož je naše stránka stále ve fázy BETA, odkazy u her, tedy v katalogu nemusejí fungovat správě, na chybě pracujeme, děkujeme za pochopení.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama