GTA 6 mělo být původně oznámené už v roce 2020. Vývoj měl být ale restartován a vše se o pár let posouvá
i Zdroj: Spite.cz
Novinka GTA 6 mělo být původně oznámené už v roce 2020. Vývoj měl být ale restartován a vše se o pár let posouvá

GTA 6 mělo být původně oznámené už v roce 2020. Vývoj měl být ale restartován a vše se o pár let posouvá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2021 20:06

Velmi důvěryhodný leaker promluvil o problémovém vývoji GTA 6, prozradil pár detailů a řekl něco o remasteru Red Dead 1.

Reklama

Na všem, zdá se, bylo pravdy něco. Už několik let se jako vždy hojně spekuluje o novém díle GTA, vyjimkou to není ani tentokrát. Zhruba v roce 2019 se často mluvilo o brzkém oznámení, s informací přišlo několik insiderů, nicméně oznámení hry nikde. Další lidé pak tvrdili pravý opak "GTA bude oznámené až v roce 2025". Kde je pravda?

Důvěryhodný leaker Chris se dostal k velmi zajímavým informacím. Například tvrdí, že vývoj ještě neoznámeného Grand Theft Auto 6 je totální peklo, prý ještě větší než při Red Dead Redemption ( a to je co říct ), má jít o nejchaotičtější projekt, jaký kdy v Rockstar Games vznikal. Hra dokonce prošla restartem a proto jsme o ní ještě neslyšeli, původní plán totiž byl, hru oznámit v roce 2020. Na hru si pravděpodobně ještě několik let počkáme, jak jsme již zmiňovali, vyjít má údajně až v roce 2025.

A to není vše, leaker Chris potvrdil vývoj remasteru Red Dead Redemption, ten se kromě konzolí chystá také na PC a prý půjde podobnou cestou jako nedavno oznámená GTA trilogie v definitivní edici. Těšit se máme na 4K textury a grafická vylepšení.

Každopádně Vás musíme upozornit, že ačkoliv jde o velmi důvěryhodný zdroj, tak nejsou informace potvrzené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama