GTA 6 údajně až v roce 2025, tvrdí důvěryhodný zdroj
i Zdroj: Spite.cz
Novinka GTA 6 údajně až v roce 2025, tvrdí důvěryhodný zdroj

GTA 6 údajně až v roce 2025, tvrdí důvěryhodný zdroj

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 6. 2021 08:46

Ověřený a velmi dobře informovaný insider se rozpovídal o GTA 6. Prozradil něco o světu, datu vydání či postavách.

Reklama

Insider Tom Henderson, který se proslavil hned několika pravými informacemi dříve, než byly oficiálně vydány - hlavně v případě nedavno oznámeného Battlefield 2042 se znovu rozpovídal, avšak tentokrát o očekávaném pokračování série Grand Theft Auto. Dlouhé roky se téměř každý měsíc objevují spekulace a údajně pravé zprávy o tom, že GTA 6 vyjde nejpozději v roce 2023 a vše se odehraje v 80. letech ve známém Vice City. A objevuje se tolik "spekulací" kdy jedna vyvrací druhou, až jsme je začali ignorovat, ovšem Tom Henderson několikrát dokázal, že jemu se věřit dá.

Henderson výše zmíněné informace trošku poupravil a hráče rozhodně něpotěšil. Rockstar Games a Take-Two s Grand Theft Auto 6 počítají až na rok 2025 a odehrávat se má opravdu ve Vice City, ovšem moderním, kdy ve světě nebudou chybět nové technologie, se kterými si bude mimochodem rozumět jedna ze dvou hratelných postav.

Ptáte se, proč na nový díl budeme čekat přibližně 12 let? Ano, je to obrovský doba, nicméně GTA každým dílem dokazuje, jak revoluční open-world hrou je, nicméně není to jen o tomto, svůj důvod má mít stále velmi dobře vydělávající GTA Online a prodávající se GTA 5. Dalším důvodem, proč se hry nedočkáme třeba už letos nebo ve 2023 má být nedostatek konzolí PlayStation 5 a XBOX Series X/S, což dává smysl, R* a T2 mají nejvyšší ambice a chtějí znovu trhat prodejní rekordy a to by s pár miliony prodaných konzolí dokázali jen velmi těžko.

Co se týče světu, má se postupně a pomalu měnit, jak přesně to Tom Henderson myslel není jasné, každopádně to vypadá, že by se Rockstar Games mohlo více starat také o obsah pro singleplayer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama