Dishonored - PREVIEW
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dishonored - PREVIEW

Dishonored - PREVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2012 00:39

Jelikož se hra Dishonored proslavila hned první den a hráči mají zájem o více info, rozhodl jsem se napsat náhled na hru, co nás čeká, podle čeho se hra stavila a zda to nebude jen další tunelová hra jako poslední dobou každá.

Reklama
Jelikož se hra Dishonored proslavila hned první den a hráči mají zájem o více info, rozhodl jsem se napsat náhled na hru, co nás čeká, podle čeho se hra stavila a zda to nebude jen další tunelová hra jako poslední dobou každá.

Dishonored vynika hlavně ze svého vzhledu a kategorie. Dá se říci je to další originální hra, která zatím na hráče působí pozitivně a kvalitně. První trailer byl jeden z nejkvalitněších, které zatím byly udělány a už z něj jde vypsat kvalitní preview.

Originalitou srší hlavně kvůli hrám, od kterých se nechala inspirovat. Hlavní tým výrobců podal prohlášení, kde jasně píšou o tom, že každý dům a barák modelovaly zvlašť několik měsíců a chtěj vydat kvalitní hru bez chyb. To se snad Bethesdě podaří a udělají jednu z TOP her vůbec. První náhled na trailer může připomout Bioshock, kde si můžeme všimnout kovové, průmyslové a zrezlé prostředí. 
Další poznatek z traileru je jasná isnpirace Half Life 2, to hlavně kvůli postávam a jejich vzhledu. Bethesda také oficiálně potvrdila, že se budou co nejvíce snažit propracovat obličeje postav, detaily domů monster (jakých-si robotů). 

Další inspiraci po zlédnutí traileru můžeme jasně usoudit ze skoků po baracích. Parkourová akce se zatím používala hlavně pouze v Assassins Creed serii. Výrobce také prohlásil, že hra bude dělána jako film a cestou dějem narazíme na skvěle udělané do umění a anatomie. 

Ve hře budou samozřejmě i Ti zlý, pár těch hlavních si samozřejmě užívá a lidé jsou jenom chudí otroci, kteří pracujou pod dohledem velkých strojů. Tyto stroje hlídaj i ulice a různé "elektro" brány, do kterých není radno se dostat. Jednoduše Vás usmaží a nezůstane z Vás nic. Zlo přináší také hlídací stroje, ty například davají pozor na to, aby panovník nebo jiná "velce" postavená osobnost v pořádku a bezpečně projela. Ti nemilosrdně vyčistí ulici "šípy", po kterých shoříte.
Jedna z pozitivních zpráv nás ale mohla potěšit. Nejedná se o další tunelovou hru, kde nám naši cestu od začátku až do konce postavili výrobci. Zde si cestu vyberete sami, můžete ji vzít například přes střechy, ulicemi nebo jak si vyberete. Úkoly, které budou v hojném počtu včetně nepovinných můžete plnit dle libosti. Rozhodnete se jít na úkol na druhé straně mapy, tak prostě půjdete. 

Bethesda také na své oficiální stránky napsali, že to bude největší mapa za celé jejich působení. Hra bude na několik desítek hodin, o CO-OP nebo mutliplayeru zatím nebyla ani zmíňka. Naše hlavní práce bude zneškodnit dva cíle, které doslova ovládají město. 

Dva bratři, kteří budou mít hlavního nepřítele, nás. Jeden z nich vlastní noční klub se spousty kočkami (golden cat). Druhý z bratrů vlastní doly, v kterých jsou otroci skoro z celého města. Zatím toho o hře moc nevíme, ale výrobce slibil, že Dishonored vyjde ještě v roce 2012 na PC a na E3 nám prozradí další poznatky kolem hry.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama