Depth Hunter - ponořte se pod hladinu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Depth Hunter - ponořte se pod hladinu

Depth Hunter - ponořte se pod hladinu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 12. 2011 01:49

12.12. 2011 Staňte se lovcem ryb v oceálnech a mořích. Pokud znáte hru The Hunter, kde jste lovec v lese se sniperem a dalším vybavením, tak toto je stejné, jen pod hladinou plnou žraloků, ale také okrasných korálů a ryb. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
12.12. 2011 Staňte se lovcem ryb v oceálnech a mořích. Pokud znáte hru The Hunter, kde jste lovec v lese se sniperem a dalším vybavením, tak toto je stejné, jen pod hladinou plnou žraloků, ale také okrasných korálů a ryb.
O Vánoce k nám přijde nová hra, podle vydavatelů je naplánovaný datum prosinec až leden. Zatím toho o hře moc nevíme a to už je takřka za dveřmi! Jediné co máme je video, díky kterému můžeme odhadovat co se ve hře bude dít. 
Podle toho co jsem postřehl, si ryby pod hladinou budeme moci vyfotit, místo focení je také můžeme ulovit, zatím jsem viděl chycenou pouze jednu mini rybku, ale co my víme, jaké nářadí máme na žraloky. Hra bude pravděpobně na mise, ale bude i volný pohym mořem. Hlavní úlohy na náš čekají: focení ryb, lovení ryb a předátorů, hledání jeskyň a pokladů. Můžeme také narazit na staré vraky v kterých najdeme zajímavé vecičky. 
Depth Hunter vyjde na platformy: PC / PS3 / iOS / AND. Bude možné jej sehnat také digitálně, Steam klient možná bude hru nabízet.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama