Dalších pár informací o The Lord of the Rings - Gollum
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dalších pár informací o The Lord of the Rings - Gollum

Dalších pár informací o The Lord of the Rings - Gollum

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 1. 2020 19:18

Dnes tu máme další střípky informací. Ty se týkají grafického provedení hry nebo vzhledu Gluma.

Reklama

Včera jsme se díky časopisu Edge dozvěděli první zajímavosti ze hry The Lord of the Ring - Gollum. Prvních pár informací nám prozradilo, že vše začne ve věži Barad-dûr v pevnosti Mordor. Ne vše se v Mordoru bude odehrávat, těšit se můžeme i na další lokace ve středozemí, ty dle očekávání nabídnou několik specifických nepřátel. Druhá informace prozradila důraz na stealth a rozvojový strom dovedností nebo problomový charakter hlavní postavy, ta se bude prát mezi Glumem a Smíglem. 

Dnes tu máme další střípky informací. Ty se týkají grafického provedení hry nebo vzhledu Gluma. Pokud jste čekali realistický grafický kabátek stejně jako my, tak Vás zklamem, německé studio Daedalic Entertainment připravuje hru ve stylu stylizované nebo-li komiksové grafiky.

Druhá informace se týká Gluma, jeho vzhled bude jiný, než jsme byli zvyklí z filmové adaptace Pána prstenů. Jak hodně jiný, to se pravděpodobně dozvíme na prvním screenshotu hry nebo traileru - ty můžeme očekávat v nejbližší době. Nicméně, poslední veřejnou informací - problémy by nám samotmý Glum mohl dělat díky své rozdvojené osobnosti se Smíglem. Rozhodování během hry nám dá zabrat, soubojů ano / ne bude dost a často jsou rozhodující v tom, jak příběh bude pokračovat dále.

The Lord of the Ring - Gollum vyjde během roku 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama