Další střípky informací z Assassin's Creed: project Red a Hexe
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Další střípky informací z Assassin's Creed: project Red a Hexe

Další střípky informací z Assassin's Creed: project Red a Hexe

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 9. 2022 19:10

Máme pro Vás další střípky informací ohledně nadějně vypadajících nových dílů série Assassin's Creed (projekty Red a Hexe).

Reklama

Ubisoft včera během prezentace Forward 2022 fanouškům série Assassin's Creed nastínil několik plánů do budoucna. Vidět jsme mohli například adventuru Mirage, která vyjde začátkem roku 2023, mobilní hru + seriál a partnerství s Netflixem a další mobilní hru Project Jade. Došlo ale také na odhalení dvou větších dílů, které jsou velmi zajímavé. Pojďme si shrnout všechny dostupné informace + máme teasery ve full HD.

Assassin's Creed: project Red

Vývojář: Ubisoft Quebec
Rok vydání: 2025
Platformy: PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Ubisoft prozradil, že na projektu Red pracuje talentovaný tým z pobočky v Quebecu. Ti se podepsali například pod parádní díly jako Assassin's Creed Odyssey nebo Assassin's Creed: Syndicate. Co se týče velikosti hry, půjde znovu o obrovský díl s otevřeným světem. Bylo navíc potvrzeno, že opět půjde o RPG. A jak už naznačil i obrázek výše nebo přiložený teaser, konečně se podíváme do feudálního Japonska.

Vedení Ubisoftu tvrdí, že dlouhé roky sbíralo informace o složité kultuře Japonska a nyní je již připravené připravit velký a kvalitní díl.

Hráči se mají těšit na novou éru Assassin's Creed, půjde totiž o next-genový titul, který již vynechá staré konzole, to se ale dalo čekat, poslední díl, který ještě podpoří konzole PS4 a XONE bude Mirage. Project Red vyjde s lepšími animacemi i vylepšenou hratelností, a to pravděpodobně až v roce 2025. Po té máme čekat dlouhé roky podpory v rámci DLC.

Assassin's Creed: project Hexe

Vývojář: Ubisoft Montreal
Rok vydání: TBA
Platformy: PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Na projektu Hexe pracuje druhé, velmi talentované studio v Ubisoft Montreal, to se podepsalo třeba pod Assassin's Creed: Origins nebo Assassin's Creed: Valhalla. A jelikož Montreal v posledních dvou dílech série nabídl obrovské světy, kde jsme strávili desítky hodin, novinka Hexe má být o poznání menší, navíc nahlédne do nepoznaných vod v této sérii.

Prozatím nevíme, zda-li půjde o RPG ve stylu Valhally, či adventury jakou bude Mirage, každopádně tvůrci slibují jiný druh "hratelnosti". Co tím myslí se ale asi nějakou dobu nedozvíme. Jisté však je, že Hexe přinese jakési hororové prvky, což naznačil teaser trailer a já tuto novinku v sérii jedině vítám. Mluví se také o 16. století, kdy probíhaly hony na čarodějnice.

Datum vydání je prozatím nejistý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama