Přehled: Budoucnost série Assassin's Creed
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Přehled: Budoucnost série Assassin's Creed

Přehled: Budoucnost série Assassin's Creed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 9. 2022 11:25

Ubisoft promluvil o následujících několika projektech série Assassin's Creed. Pojďme si o nich něco málo říct.

Reklama

Během včerejšího Ubisoft Forward 2022 došlo vůbec poprvé i na Assassin's Creed Showcase. V té Ubisoft představil své plány s touto populární značkou. Kromě detailního představení očekávaného Assassin's Creed Mirage jsme měli šanci nahlédnout i na další připravované projekty. Jsou minimálně čtyři, jeden vzniká ve spolupráci s Netflixem. Detailněji už níže.

   

Assassin's Creed (Netflix)

Ve spolupráci s Netflixem vznikají hned dva projekty. Jedním je mobilní hra, druhým hraný seriál, o kterém se mimochodem mluví minimálně dva roky. Více prozatím nevíme, Ubi nenabídlo ani menší teaser trailer.

Assassin's Creed: Projekt Jade

Ubisoft oznámil projekt Jade, jde o mobilní AAA hru s RPG prvky. V té se podíváme do Číny. Více už prozradí přiložený trailer níže.

Assassin's Creed: Projekt RED

Mezi další projekty patří hra s pracovním názvem Red. Půjde o velkou AAA hru, která hráče konečně vezme do feduálního Japonska. Red nabídne otevřený svět s RPG a fantasy prvky. Připraví ji pobočka v Quebecku, která se podepsala například pod Odyssey.

Assassin's Creed: Projekt Hexe

Na samém konci showcase Ubisoft ukázal chystaný projekt Hexe. O tom Ubisoft neprozradil vůbec nic, každopádně insideři se shodují na tom, že půjde o hru zasazenou do 16. století. Těšit se údajně máme na trošku hororovější hru, což u této série nejsme zvyklí. Zajímavá změna a parádní teaser trailer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama